När mamma är borta

Denna veckan är vår kära mamma i Israel med jobbet och kommer inte hem förräns nästa måndag. Hon insåg såklart att det skulle bli svårt för oss i resten av familjen att klara oss utan henne och därför har hon skrivit ihop värsta schemat över veckan med alla aktiviteter som händer. En kollumn för varje unge i familjen och sen är det markerat i olika färger beroende på vem det är som ska hämta och lämna, farrmor, pappa, mormor eller morfar. Vilket stålmamma jag har!

Pappa försöker komma undan så lindrigt som möjligt och har nu annordnat en tävling för oss systrar Gunnarsson om vem som är duktigast under veckan, den som diskar mycket och sånt. Han hoppas väl att vi ska ta det på blodigt allvar och entusiastiskt börja städa och röja upp i hela huset men tyvärr så har jag och Emelie inte varit så ambitiösa när det gäller det. Ännu.

Jag känner hur läxorna börjar dränka mig nu men jag väljer att leva kvar i lovkänslan ett tag till och ignorera tyngden som lagts på mina axlar. Ha de bra och Tjingeling!
I'm still alive!

Jag dog inte i backen. Jag har haft     en fantastisk vecka med en massa    snowboardåkning och finfint väder.    Jag och världens bästa Amanda dela    på ett rum och sen var där ju    ytterligare 40 härliga människor med   på lägret. Mycket najs. Veckan     avslutades med en helg med Alfred     och olyckligt nog så har Victoria        också kärat ner sig i Alfred och       väntar på att hennes kärlek ska     besvaras. "Karl Achmed! Vem      tycker du om mest, mig eller Lollo?".   Haha.

Nu är jag fett pepp på en ny och     härlig skolvecka. Naaaat. Pöss.
Imorgon drar jag till Åre.
Och då blir det inget mer bloggande på ett tag. Men det behövs nog, jag     har blivit rätt trött på det. Hoppas att jag får tillbaka lusten igen när jag är     borta från det en vecka. Ha ett supernajs sportlov!

Mysko dröm

Inatt vakna jag och trodde det var morgon. Dessutom fick jag för mig att det låg någon bredvid mig i sängen och frågade mig vem i hela världen det kunde vara. Jag vet inte varför men jag kommer ihåg att jag gick upp, titta ut genom dörren ut till vardagsrummet, såg att ingen var där och gick försiktigt och la mig igen utan att "väcka" denna andra personen. När jag tittade på högen av täcke som jag verkligen trodde var en människa såg jag att han eller hon hade begravt sig i täcke och därför så jag inte ansíktet. Jag drog försiktigt till mig en bit av täcket och låg och halvfrös resten av natten.

Random fantasy

Det var en gång en papegoja och en apa som bodde tillsammans i en djungel i en liten grotta. Detta mycket säregna paret hade en märklig vana. De brukade varje dag mellan sju och åtta cykla på en enhjulning runt i den stora djungeln.De cyklade över broar och stenar, träd och döda strutsar.Det var vad de gjorde som morgongympa. Sen käka de frukost, ananas, mango, vattenmelon, banan, kiwi, vindruvor och alla möjliga andra goda frukter. De hade en egen get som de bruka mjölka för att få mjölk till frukosten. Geten hette Per.

Papegojan och apan hade fler kompisar. Delfinerna Signe, Astrid och Olu var bara några av dem. Papegojan och apan brukade bada med dem i havet.

Annars hade papegojan och apan ett ganska chill liv. När de inte cykla enhjulning, åt frukt eller badade i havet så brukade de sitta tillsammans och titta på det vackra vattenfallet i djungeln eller på solnedgången vid havet.

Beautiful. The end.
Alla hjärtans dag

Glad alla hjärtans dag! Första gången jag har en pojkvän att säga det till. Puss på er!


FosterställningTihihimohahahaha. Tommorrow, tommorrow.

En rolig rubrik.


Hi Ems! I like you. A lot.

Snart dags för skidläger i Åre, ska bli rikgtit nice! Vu har bara 7 skoldagar kvar innan sportlovet! :D

Ledsen för mina nu så ofta tråkiga inlägg. Några förslag på inlägg ni vill jag ska skriva? ;)


Tjabba

Hej. Victoria har lärt sig säga R. Grattis.Och så får ni den här ybersöta bilden på Vickan. Hon ser ut som en liten tönt.


Livet lekerLite fler foton by Ems.
Jack Johnson – Better Together
Pussel och kräm

Tihihahaha

Den katalysatoriska förmågan för organiska ämnen försämras när de har upphettats. Det är i alla fall fallet när det gäller att påskynda den spontant sönderfallande processen som sker i väteperoxid. Så ni vet det. Och vet ni vad? Jag fattar äntligen hur man räknar ut masshalten askorbinsyra i vår labb! ;)Ps. I like my new jeans.

Jag tycker om min farmor

Jag borde uppskatta henne mer, min farmor. Hon gav mig en ny bibel idag, bara för att hon tycte jag var så duktig och "missionerade" och gav bort min bibel häromdagen. Haha. Och hon ger mig en femtiolapp varje vecka. Det uppskattas starkt. ;)

Till helgen ska jag vara konfaledare för ett mini-konfaläger i Åhus. Det ska bli kul. Men jag kommer nog inte blogga på ett tag. Vi hörs om några dar!


Hej, jag är glad.Ännu en bild av Emma Åkesson. Hon är cool. I lördags tog vi foton på Johanna, den snyggingen. Kolla in dem på Ems blogg.


Det händer mycket i mitt liv just nu?!

Ja, det gör det verkligen. Men det uppskattas! Spänning till vardagen! ;) Dock känner jag hur skolan känns alltmera oviktig. Lite dåligt.

Igår på bussen gav jag bort min bibel till en vilt främmande människa. Jag är stolt. Men det var min nya bibel. :(
RSS 2.0