Visste du att...

... jag (/mamma och pappa) har lagt sammanlagt 1200 kronor på busskort på grund av att jag slarvat bort dem under min gymnasietid än så länge ...och jag har inte ens gått ut tvåan än.

... jag ska till Thailand nästa vecka och ni har väl sett vad det är för väder där?!

... det är mycket konspiration inom formel ett. '

... när jag får ordet i en grupp med folk och de börjar lyssna på mig så börjar jag omedvetet röra på mig och kan inte sitta helt still.

... Emelie har facerapat mig IGEN.

Snygg profilbild huh? Hon är inloggad mer på min facebook än vad jag är.Ny design

Vad tycks? Glömde print screena förra. Men ni kommer väl ihåg? Denna headerna hade jag:och nu:Min nya header är en hyllning till alla korta tjejer. ;) Nu ska jag på dansträning. Hade!


PMS?!

Shit vad jag är lättirriterad nuförtiden? Inte okej. En sak till. Jag kan verkligen inte förmå mig till att plugga.

Här får ni ett litet smakprov från bilderna Emma tog i helgen. Jag gillar denna skarpt.

Hej igen

John Mayer – Bigger Than My BodyFörkyld

Kom igen Louise. Skriv något roligt nu då. Något roligt.Jag tror jag är rätt glad idag

Jag är glad idag. Just nu i alla fall. Men i morse när jag vaknade (för sent) och titta mig i spegeln insåg jag direkt att det var en keps-dag, min nya frilla lever nämnligen sitt eget liv ibland. Så nu har jag keps, skinnjacka och kort frilla. I feel cool.

Vet ni? Varje gång jag startar om min mobil så har den ändrat någon inställning och igår ändra den tillbaka till dansk sms-text igen. Men då starta jag om den igen, och nu är det bra igen. Funderar på att lämna in den på psyket.

I helgen ska Alfred komma hit och ikväll ska vi ha våffelkväll med lite andra trevliga människor. Det ska bli kul. Nu ska jag snart dra och fika med Emma, Mallan och Amanda. Trevlig helg på er!Projektarbete

Tydligen så bör jag ha funderat ut vad jag ska göra som projektarbete inom två veckor. Så några förslag någon?Eller hur!

Igår spelade jag gameboy. Länge. Och inatt drömde jag att jag knuffade ner en tjuv från en hög höjd så att han dog.Louise...

...blev precis lite depp.
...hatar att göra människor besvikna.
...har blivit av med sitt busskort IGEN.
...glömde att ta med nycklarna till skolan idag.
...har en pojkvän som sitter och målar av en annan tjej naken just nu.
...är glad ändåN.
Grattis!Grattis på 14-årsdagen Emelie! Du är den bästa syrran man kan ha. Ser ni så vacker hon är eller?


Sjukt många foton

När jag inte kommer på något roligt att skriva men känner att jag verkligen borde skriva ett blogginlägg så kollar jag igenom gamla bilder för att hitta något roligt att ladda upp. Så gjorde jag även idag.
Och där tror jag att vi avslutar. Jag har suttit här liiite för länge. Hade!

Ny frilla

Jag lovade er några bilder. Så här kommer två fantastiskt fina bilder på mig i min nya frilla.Lite läskigt att klippa så kort, men jag är nöjd. :)


Hej på er

Juste. Jag har glömt att berätta att jag klippt mig. Kort. Ni får en bild ikväll. Kanske.

Emma och Malin lärde mig precis knapparna "End" och "Home". Pinsamt att jag inte kunnat det innan.

Besöksrekord igår. Tack facebook.

Kul inlägg.


Godkväll

Har skrivit ett läsvärt inlägg i min, Emma och Malins blogg.


Mobilklant

Min kära mobil har nu stått ut med två års misshandel av sin onda ägare utan det minsta klagomål. Okej, den har väl varit sjuk en del gånger, men nu är det slut. W715 dog i onsdags, efter ett långt och kämpigt samtal mellan Jonstorp och Åhus. Nu ligger den begravd i Louise skrivbord med allt annat dött skräp. Vilket hemskt öde!

W715 har alltid varit älskad och uppskattad av sin ägare, även om hon ibland visat det på ett lite märkligt sätt, men nu har den blivit ersatt av en ny telefon, en ful, dansk sak som har batteri som håller i max 7 timmar. Detta orsakade att ägaren Louise inte kunde kontakta sin käre pojkvän som skulle hämta henne i Kristiansstad i fredags. Hon fick faktiskt sitta på Kristiansstads station och vänta i trekvart på grund av den #%&¤*@ mobilen. Det kan ha varit på grund av detta som Louise sedan råkade glömma den danska mobilen kvar i Åhus, hon var inte tillräckligt fäst vid den helt enkelt.

Så nu har Louise fått ännu en ny telefon att använda sig av. Sin mammas den här gången. Slarva inte bort den bara!


Bilder från Åre

Ja, det var inte så många bilder men fler fina bilder från resan finns här.Ett intressant inlägg

Hej tankar. Plugg. Psykologiprov. Betingning. Dikt. Alfred. Kemilabbrapport. Idrott. Gymnaster. UIppvisning. Sömn. Gud. Taccos. Mat. Fasta. Träning. Mitt gym-kort går ut. Pengar. Thailand. Brun. Alfred. Påasklov. Helg. Utställning. Emelie. Heldag. Victoria. Bajsfest. Pappa. Mamma. Israel. Övningsköra. Körkort. Tid. Stress. Sommarlov. Konfa. Jobb. Inget jobb. Mallorca. Malin. USA. Emma. Fota. Johanna. Klippning. Tävling. ÅÄÖ. Credo. Frukost. Havregryn, mjölk, oboy. Dans. Show. Min blogg är töntig. Det är töntigt med blogg överhuvudtaget. Matte. Derivata. Tid. Tid. Tid. Liv. Hej. Då.Svar på era frågor

  • Jag vill gärna höra lite mer om britta :) mycket intressant och spännande :)
Sofie syftar här på min "låtsaskompis" Britta som egentligen inte alls är min låtsaskompis Britta. Du kan läsa mer om denna mystiska varelsen här.
  • Tycker du om hästar? :) Dum fråga kanske men endå? :P
Nja. Jo, de kan vara rätt mysiga ibland och jag har ridit en hel del när jag var mindre. Men det var ett tag sedan nu så det är inget jag håller på med regelbundet.
  • Vad fick dig att börja blogga?!
Det var ganska längesen. Jag antar att jag tyckte det var snäppet coolare än bilddagboken som började bli lite mesigt. ;) Jag tyckte dessutom att det verkade roligt och sen har jag blivit mer och mer intresserad av att designa bloggen, det är nog det jag tycker är roligast.

  • Du skulle kunna förklara/utveckla:
-varför kamikazepiloterna från Japan hade hjälm ?
-om det finns någon universell moral ?
-motivet till att man skriver en bok som "den stora bajsfesten" som Victoria just lånat på biblioteket .Vad ville författaren uppnå, vilket budskap ville han förmedla och finns det en djupare underliggande mening man som betraktare förbiser ?
-varför dålig orienteringsförmåga oftast går i arv till nästa generation ?
-ta hål på en av de fetaste myterna dvs att tjejer skulle ha bättre simultankapacitet än killar!


Haha, det är min pappa som kommenterat det här, fullt med internskämt. Men jag ska försöka svara på frågorna.

- Ja, man kan undra varför kamikazepiloter har hjälm när de ändå ska ta självmord men jag tror att det var för att ifall nåt gick fel och de råkade skada sig innan de fullbordat sitt uppdrag såkunde det vara bra med en hjälm. :P
- Den frågan kan ju ta ett tag och besvara, särskilt eftersom jag inte själv riktigt vet vad jag tycker. Men din fråga är alltså om alla människor har ett samvete som följer samma moral - om alla människor innerst inne vet vad som är rätt och fel?
- Jag tror att den förträffliga boken "Den stora bajsfesten" (som förövrigt alla borde läsa) ville skriva en bok som inte var som alla andra barnböcker, en bok som vidgar läsarens världsbild lite och bryter det inrutade Svensson-tänket om vad som är okej och vad som inte är det. Eller så ville författaren bara att föräldrarna som läser för barnen skulle få sig ett gott skratt. ;)
- Ha. ha. ha. Väldigt kul. Jag är faktiskt bra på att hitta.
- Det är ingen myt, det är ett faktum.

  • Varför är du så snygg? Vill du stå modell för mig när jag ska testa min studio, som jag antagligen kommer ha i garaget här hemma istället.. (elr det är inte bestämt än)? :)
Ja, det var ju en svår fråga. :P JAg tror det är för att min snygga kompis Emma har smittat av sig. ;) Och ja, det vill jag jättegärna! :)Ibland undrar man...

Hur det plötsligt kan flyga in läsare och besökare på bloggen utan att jag gjort något särskilt alls!? jag menar, hur kul var mitt förra inlägg på en skala? Bloggtorka. Ha! Och så 14 kommentarer på det. Men det är trevligt. Jag har nu kommit på en lösning på mitt problem med bloggtorka och annordnar en frågestund. Det måste inte va frågor, skriv något ni tycker att jag ska skriva om på bloggen bara, så att jag får lite idéer. :)Bloggtorka

Så sjukt tråkigt det är att blogga nu för tiden. Sorry guys. :/


Mitt namn stavas effektivitet

Och jag är trött.

//The stalker.JL sommaren 2009

4 och en halv timmes håla

Wiihoo. Men rätt gött ändå. Jag åker ju ändå aldrig hem på onsdgara eftersom det är ÅÄÖ på kvällen och vi alltid har Malin-Emma-Louise-häng efter skolan.

Vet ni vad? Igår pluggade jag ganska ordentligt för första gången på länge, kändes gött. Och nu har jag några timmar till på mig så ska faktiskt ta tag i labbrapporten och idrottsinlämningen. Kram.


RSS 2.0