Jag klara det! Wohooooooo -.-


Månadens utmaning är avklarad. ...eller?


Jag behöver inte göra ett smack

Idag har jag lyssnat på detta:
"Bara Jesus - är grunden för min tro", Hans Weichbrodt del 1
Samuel Ljungblahd – Shake
Coffey Anderson – Lord I Lift Your Name On High
Kirk Franklin featuring Da' T.R.U.T.H. – I Like Me
Lifehouse – Everything
Ole Børud – Spreading The News

Och dansat till det här:
Michael Jackson – She Drives Me Wild
Youngbloodz – I'mma Shine - Clean Version
T-Pain featuring Teddy Verseti – Church - Main Version - Explicit

Hejdå.

Harry Potter Marathon

Just nu sitter jag på Malins rum med tre sovande ungar bredvid mig. Igår såg vi på de tre sista Harry Potter filmerna, vilket tog sammanlagt 8 timmar. Vi tänkte att det var bra att förbereda sig inför när första delen av 7:an kommer ut.
Idag ska vi fota en massa och Emma ska få använda sin nya reflexskärm och sina foto- och modell-kunskaper på oss andra. Det ska bli spännande. ;)
Fatta att det är lov nu!!!? :D

Nästa månad?

Vilken utmaning ska jag ha nästa månad?

En god gärning varje dag
Gå ner i splitt
Inget filmtittande
Springa varje dag
Vegetarian

Se resultat

Snart...

Nu är det bara fredag kvar. Sen är det lov. :D Idag avklarades veckans enda prov, ett tre-timmars matteprov. det gick faktiskt riktigt bra! Fast så brukar det låta innan man får tillbaka det rättat och med alla bockarna i kanten... ;)

Nu ska jag strax träna mina söta gymnaster. Ska bli kul. tjingeling!

Gymmet idag 2

Jag är på gymmet med pappa och ska precis pressa upp en bänkpresstång med 1,25-kilos vikter på varje sida när pappa utbrister: "Vänta! Den buktar ju som en pilpåge av de tunga vikterna!"

Pappa fortsätter mobba mig på gymmet. Men jag kämpar på. Jobbar på magrutorna som ska synas inom en vecka.... (a) Kommer det gå ellor? x)

Jag är ledsen att jag inte bloggat på länge, om någon skulle bry sig. jag har vatt allt annat än bloggsugen. Pösshej.


Ta henne istället för mig!

Mamma: Nu ska vi kamma dig Viktoria.
Victoria: (Kommer med en Bratz-docka) Du kan kamma henne istället.
Mamma: Nä, men det kan jag ju inte göra.
Victoria: Jooo, men hon heter Victoria!
Jobbig vecka?

Nej, faktiskt inte. Innan har jag tänkt på denna veckan som den stressigaste ever och med två prov, två redovisningar, en inlämning plus småläxor så borde det egentligen vara det. Men nepp. Istället för att få ångest har jag gått och lagt mig. Jag har nog aldrig sovit så mycket under en skolvecka som jag gjort denna veckan. Fett skönt. Dock har detta inneburit att jag inte pluggat så mycket som jag borde.Lika bra att hoppa över hela grejen med körkort?

Jag i vår lilla gula bil idag på statoil:
Släpper handbromsen, rullar bakåt. Hör ett "TUUUT", tittar bakåt. Ups, jag höll på att köra på en bil. Okej, nu måste jag starta direkt utan att rulla bakåt. Yes, jag klara det med en rivstart. Svänger höger. Mamma: "Du skulle svänga vänster!". Stannar, backar, motorstopp. Startar med växeln i utan kopplingen. Motorstopp. Senaste meningarna igen x4. Startar, lägger i ettan, motorstopp. x3 Vickan utbrister: "Jag tycker att mamma ska köra istället!"


Lingvallen läger

När jag kötta styrka med mia gymnaster:
Sanna: "Jag har tinitus i magen!"
Erik: "Louise, sen tycker jag att vi ska få bestämma vad du ska göra. Du ska stå på händer i 5 minuter och om du inte klarar det så ska du göra 100 armhävningar, 150 clips, 80 sånna benlyft på ribbstolen, 300 upphopp..."


Dagens funderare

Jag gick ut för att springa. Hörlurar med musik dunkade i öronen. Jag missade allt runt omkring mig. När jag äntligen upptäckte vilket underbart väder det var och vilken otroligt vacker natur jag sprang i så tog jag av mig hörlurarna och saktade ner. Så fantastiskt vackert det var! Helt vindstilla och tyst, det enda som hördes var ett par avlägsna barnskratt från någon gård i närheten.

Hur skulle något sådant ha kommit till av sig själv? Utan någon mening!? Hur skulle varje liten detalj i vår kropp med alla funktioner som funkar perfekt vara ett resultat av slumpen? Hur i hela världen skulle jorden som vi känner till den ha kunnat utvecklas från ett glödande klot? Ett klot som vissa påstår har dykt upp ur tomrummet, helt av sig själv, utan någon mening. En planet som helt av sig själv frambringat liv som utvecklats till avancerade varelser med känslor, tankar och funderingar. Den frågan skulle jag vilja ha svar på.


Jag försov mig klockan halv 6 på kvällen

Jag kom hem. Åt. Gick in på mitt rum. "Ska bara vila liite..." sov. Vakna. "Vad är klockan? Var det inte nåt jag skulle göra...? ...Shit! Klockan är halv sex och jag ska träna gymnaster om en kvart!"


Gymmet idag

Pappa: Börja att köra utan vikter, med bara stången.
Jag: Men det ser ju så otroligt mesigt ut. (men gjorde som han sa och det var ganska tungt (a))

Nästa set
Pappa: Nu kan vi ju öka vikten lite och sätta på de här klamrarna (såna som håller fast vikterna)

Nästa set igen:
Pappa: Nu kör du med 1,25 kg extra på varje sida.
Jag: (sket i att sätta på klamrarna)
Pappa: Du måste sätta fast dem! Annars kanske vikterna ramlar ner och gör hål i golvet så tunga de är.

Senare på kvällen i telefon med farmor:
Farmor: Tränade du och Louise idag?
Pappa: Ja. Vi letade upp de lättaste vikterna på gymmet så Louise kunde vara med.

Sen ville farmor prata med mig och nämnde för 6:e gången (Ingen överdrift) att hon inte kommer vara hemma på onsdag då jag brukar sova över. Den här gången sa hon att om jag går dit ändå så kan det finnas post på golvet frmför dörren som jag i så fall får ta upp så jag inte trampar på den.


Tecken på att du har sjukdomen

* Du tycker ibland att det är kul att plugga.
* Du älskar att börja lösa och organisera ett problem.
* Folk tittar konstigt på dig när du börjar berätta om något du är intresserad av i skolan.
* Du funderar på att starta en debatt-grupp på skolan.
* Du ägnar en hel lektion då ni egentligen släppts fria till att göra en mega-mind-map på tavlan och dessutom hålla över din trötta lärare för att ställa frågor.

Här har du de huvudsakliga symptomerna till den så kallade plugghäst-influensan. Det effektivaste botemedlet är att skola och sätta sig framför TV:n istället för att gå till skolan.


Tova

Jag får inte ut den feta tovan i mitt hår!? :S I onsdags på träningen hade jag ingen totte så jag typ kböt ihop mitt hår en massa gånger och torperade det. Så har det vatt sedan dess och nu kan jag inte få ut det! Det blir väl att klippa av skiten. ;P


Grov misshandel uppmärksammad i Jonstorp

Idag vid 2-tiden upptäcktes Victoria Gunnarsson (syster till den kända bloggerskan Louise Gunnarsson) och hennes granne inne på hennes sovrum då de slängde ner en 3 veckor gammal kattunge från en hög säng. Kattungen lider nu av allvarliga skador såsom näsblod och en stukad tass. Victorias motiv till denna fruktansvärt onda handling tas nu upp i familjens domstol. Det visar sig att Victoria och hennes kamrat "lekte dumma" och att detta var det enda motivet till den kriminella handlingen.

Louise Gunnarsson
Journalist i Hässlebos Dagblad

Sooooova

Finns det nåt härligare än att sova mitt på dagen? Finns det nåt konstigare än att vakna mitt på dagen och inte veta var man är eller vad klockan är? Det åär rätt härligt. Jag har gjort det tre gånger denna veckan, senast alldeles precis, jag sov i 2 timmar. (a)
.

Om så bergen rämnar och höjderna förflyttar sig, ska min kärlek aldrig lämna dig.
Jes 54:10

Bloggtorka


Jag har absolut inget vettigt att säga er idag.


Jag tycker om er, Emma och Malin

Pratade precis med dem i telefon. Båda två. Emma ringde om en kemi-uppgift och sen ringde Malin på andra telefonen och så diskuterade vi cookies. Tjadå!Rörig morgon

Men Tjena! :D Dagens morgon har varit rätt typisk mig... Jag försov mig (fast det händer faktiskt inte jätteofta), jag hitta inte mitt busskort, inte mina nycklar, jag satte på mig ett par fula och helt söndriga jeans, syrran hade slarvat bort min cykelnyckel, mamma skjutsa mig, jag hann precis till bussen.

Det känns som om denna veckan kommer bli ganska chill jämfört med förra, det ska bli skönt. Planerar att ta mig ut och springa (/gå (a)) en runda idag, det var längesen.

Dagens citat: "Håren på mina ben reser sig" //Vår fysiklärare då han stod och höll på en sån där elgeneratorkula.

Pusshej, leverpastej

Kakor?

Nej, tack. Igår satte jag mig lyckligt ner med nybakade muffins och glass framför mig. Men vilken besvikelse! det var knappt gått och jag mådde piss efteråt. Kokor är överskattat.

Månadens nya utmaning blir att lära mig dubbelpiruett på båda benen och skaffa magrutor. Önska mig lcyka till. -.-


Klimatkris eller inte?

Är klimatkrisen på ritigt?

ja, men den är överdriven
Ja, vi står inför ett stort problem
Nej, det är bullshit
Se resultat

Månadens utmaning


Jag klara det!! ...hyfast i alla fall. x) Jag har inte ätit några kakor/glass/chips denna månaden och jag har inte shoppat (mer än en hårklippning, lite mat och lite nödvändiga grejer till tysken). :) Jag är väldigt nöjd. Jag har faktiskt blivit av med mitt sötsug helt och jag ska försöka att inte återgå till sötsaksätandet nu när löftet är över. Bara idag. (a)

Nu är frågan vad jag ska ha för utmaning denna månaden!? Ska jag avstå från allt Tv- och filmtittande, eller ska jag göra en speciell god gärning varje dag, ...eller nåt helt annat, vad tycker ni? :)Ps. Vi vann debatten och det gick asbra.

Klimatdebatt

Just nu sitter jag i skolan med kavaj och högklackat. Jag ar väldigt taggad. Lite för taggat med tanke på att det är vår svenskadebatt jag ser fram emot. Jag befarar att jag börjat bli en så riktigt NV-nöd. To bad.RSS 2.0