English pooop

Jag och Malin ska försöka snacka engelska på rasterna denna veckan. Sjukt störigt. Jag får ont i huvet av det. Men vilken utmaning! ;) Dock får jag skriva på svenska! Wihooo. Folk kollar konstigt på oss...

Fotograf: Emma Åkesson Modell: Jag

Mm.

Så här känner jag just precis nu.


Ett blogginlägg kanske?

Tjatja bloggen! :P

När den här veckan är över har jag gjort nog med läskiga grejer för detta året.

Jag skolkar nu. Busigt.

Jag känner mig lite rubbad.

Vi ska till Thailand med familjen!  Emma och Malin hänger på!

Jag ska titta på handbollsmatchen ikväll. Fast att det är så tråkigt.  

That's it.


Dagens facebookare
Emma - fotografen

Emma har laddat upp fler bilder från i lördags. Se dem här. Jag laddar upp några här när jag fått dem av Emma på memorystick. Fina blev de iaf. Emma är duktig hon. :)

Denna veckan är min utmaning att göra något läskigt varje dag och igår badade jag i havet. För er som är vänner med mig på facebook finns beviset här.

Ha en fantastiskt bra dag!


Studiedag och ny design

Jag har studiedag idag har det är så otroligt skönt. Som ni ser har jag pillat lite med designen. Det är inte hlet klart än och det kommer nog snat bli ändringar igen men jag var så trött på den föra att jag var tvungen att göra något.Men nu ska jag repetera hela kemi A. Wihooo! :D Pusshej.
Jag vill vara negativ NUU!Okej. Jag klarar det. Bara 8, 5 timmar kvar. Bilden togs av Emma igår. Puss.
In my head

Har du nån gång tänkt på att du kanske är den enda människan på jorden? Lite som i "True-mans-show", någon har satt ner dig här nere bara för att se hur du reagerar på allt som händer dig. Egentligen finns bara du, allt annat är en illuson, eller gjort för exeperimentet med dig.

Har du nån gång börjat rusa iväg i tankarna och fundera över hur ditt liv kommer se ut om några år. Denna veckan har jag jätteofta tänkt på: "Hur skulle denna situationen se ut om jag var gift och mamma?". Wicked.

En annan tanke: Vi är allihop lika kassa. På samma nivå hela högen. Jag är inte mer värd en nån annan och förtjänar inte mer uppmärksamhet.

Varför går jag i skolan egentligen? Vad är det jag kämpar för, har jag nån motivation? Nä, snart motivationen slut. FEEEL! Malin om du läser detta, nu ska jag vända detta till nåt positivt: Skolan ska inte va mitt allt och självklart ska jag hitta på andra roliga grejer men det kan faktiskt vara rätt bra att gå i skolan om jag inte vill sluta som tiggare. Dessutom tror jag att jag hade tyckt det var jättetråkigt att inte gå i skolan, vad skulle jag hitta på då liksom? Man träffar så många härliga människor i skolan...

Nästa vecka ska jag göra läskiga grejer. Typ prata med läskiga människor och sånt. Jag är rätt rädd av mig. Faktiskt.

Jag flummar.God wants to talk to you

Kolla in det här.Dagens facebook-uppdatering

Nothing is certain

...except that all i know can change.

Japp, det var det jag hade att säga idag.Dagens Vickan

Victoria Gunnarsson är min kära 4-åriga syster och äger cirkus 6 stycken prinsessklänningar. När hon är stor behöver hon inte jobba för hon är en prinsessa och kommer ha tjänare som passar upp henne. Det är i all fall vad hon tror själv. Här om dagen vann hon ett presentkort på Väla på 500 spänn. Så nu har hon shoppat loss på väla och köpt sig ännu en prinsessklänning. Den här gången med en tillhörande mantel av rosa siden och med vitt ludd på kanterna. Suck.


Isn't it ironic?

Positive thinking

Jag lyssna på denna på vägen hem från skolan idag. Sjukt bra!

Bestäm dig för att inte vara perfekt.Tack

Kände bara för att frambringa min tacksamhet till min kära syster Emelie...
Mitt schemaMitt schema. Jag la till resten av mitt schema, dock är de inga måsten. Skönt. I och för sig är lektionerna heller inga måsten, ska försöka bli lite bättre på att skolka denna terminen. Tjao!

Dagens facerapeGanska roliga kommentarer också... minst sagt.


Sista dagen på jullovet

..har varit riktigt härlig. Men imorgon ska jag upp tidigt. Skolan. Suger. Puss.
Systrarna Gunnarssons jullov
Ännu mera julshow

Min grupp var blå och syrrans rosa. Såklart.

Tjabbatjenahallådär!

Gissa vad jag gjorde precis? Byggde på min snöigloo där själv ute i mörkret. Det var kul :D Det börjar arta sig! ;)


Dagens Vickan

Vickan säger att hennes nyårslöfte är att äta godis varje dag.

Kolla in länken

http://leejm.blogg.se/


Change something

Show


Har precis kommit hem från genrepet på gymapn. Liiite drygt. Som tur var kom pappa och hämta mig och Vickan när vi var klara med Emelie har vatt där sen halv fem och är fortfarande inte hemma än på ett tag (hon e över 8 nu). Men hyfsat kule e det ju ändå med gympauppvisning. Trots att min grupp består av ett gäng nersövda föredetta gymnaster som tvingas till att prestera NÅGOT på showen. :) Annat var det förr...


Frustration

Hur ska det här året bli? Jag har kommit på att det är väldigt mycket upp till mig själv. Vill jag förändra mitt liv så kan jag göra det!

Lägret är slut. Jag har inte längre någon som planerat vad jag ska göra, nu är det upp till mig själv. Vilket innebär att jag stänger in mig på vinden och tittar på Lost.
Later Aligator


Dagens facebook-uppdateringVeckans bibelordGott nytt år!

Precis NU gick vi allihopa från att befinna oss i 2010 till 2011 (Ja, tidsinställt inlägg). Detta året ska bli det bästa hittills, right!?

Mitt nya nyårslöfte är att bara käka kakor på helgen, 2010 gjorde jag 20 situps, 20 armhävningar och 20 upphopp varje dag. Jag vet, jag är så otroligt duktig. -.-

Just nu är jag på nyårsläger på Strandhem och har det faktastiskt kul. Hoppas att du får ett bra år i år!

//LopRSS 2.0