Snälla bli min

Jag är så tråkig. Men jag har jullov!


JAJAMÄN!

För jag har tagit körkort! Och jag är så fett bäst i hela världen. Bil har jag fått också, av pappa. En leksaksbil är det.

Att vakna i en dröm

Imorse trodde jag att jag vaknade i min säng med feber och hjärtklappning. Det droppade vatten från alla möbler i mitt rum. Men efter lite fundering kom jag på att det var en dröm och bestämde mig för att öppna ögonen. När jag gjorde så så upptäckte jag att jag låg i källaren i missian och Emma låg på mig. När hon ställde sig upp så började jag mumla att jag just drömt världens konstigaste dröm. Men då ringde väckarklockan och jag vaknade igen, på riktigt den här gången och då ligger jag kvar i soffan i missian men Emma ligger och sover i sin soffa.


We are familyKolla in syrrans inlägg om oss knas-systrar.

Din mamma!

Din mamma är så fet att militären använder hennes trosor som fallskärmar.

precis så.Russin diggar till Magnus Uggla
Busy

Kloackan är strax över fyra och jag har idag redan hunnit med att ha en redovisning, vara med på ett kommunmöte i två timmar, övningsköra i Helsingborg, gå på Väla och köpa en klänning och sen tillbaka till Ängelholm igen och köpa en julklapp. Kvar på schemat idag står innebandy, och en kväll i Helsingborg med gamla klasskompisar. Jag ska alltså tillbaka till Helsingborg igen idag.

Most interesting writing ever about my sooo exciting life.Snurr på världen

Anledningen tll att jag bloggat minimalt litet på senaste är att jag haft fullt upp med gymnaster som ska tävla, prov som ska pluggas till, redovisningar som ska göras, kvällar som ska planeras, körteori som ska pluggas, projektarbete som ska tränas till, tankar som ska tänkas, med mera, med mera. Dessutom så har jag verkligen inte haft lust att blogga.

Och nu var tanken att jag skulle ge er ett videoinlägg, men så blev det inte nä. Kul inlägg.

Solong.

Chokladkalender

Redan den förste december hittade jag och Emelie Victorias chokladkalender med alla luckorna öpnnade. När vi tittade närmare så upptäckte vi att istället för att äta upp alla chokladbitar så hade hon ätit en liten pytte-del av varje bit. Detta i förhoppningen att vi inte skulle märka något då. När vi sedan fråga henne varför hon öppnat alla luckor svarade hon besvärat: "De öppnade sig själva!".


RSS 2.0