Russin igårkväll när Berit röjde:
Alla tycker om mig.

Här kan ni se hela klippet från sydnytt ifall ni är intresserade. Mobba inte grimasen jag gör efter mitt uttalande.

Jag är TV-kändis!

Jag var med i TV ikväll, svt sydnytt. Jag kunde bara hitta klippet nedan nu när jag kolla på svtplay men jag natar att de hade med mer i TV (jag blev intervjuad ;)). Någon som såg det?Det är alltså min nacke ni ser och mitt tvekande "Nej..." som ni hör. Annars är det Albin och Amanda som diskuterar.

Before I die...
Källa.Löpning och stjärnskådning

När jag skulle ut och springa idag så var jag inte särskilt pepp. Det var mörkt och kallt ute och jag var trött. MEN jag stack ut endå. Jag bröjade med att uttnyttja mörkret på så sätt att jag dansade fram, bokstavligt talat. Jag shakade, hoppade och piruettade. Sen gick jag och tittade på stjärnorna, jag gick framåt men tittade uppåt och hoppades på att inga bilar trafikerade den lilla lantvägen där jag gick. När jag fått nackspärr la jag mig istället ner på asfalten och bara var. Men det dröjde inte länge förrän jag kom på att det var mörkt och läskigt ute och jag var ett lätt byte för våldtäcksmän så då sprang jag rädd hela vägen hem.

Loppan och russin - avsnitt 2Är det lite för mycket eller vad säger ni?


Söndag är det idag. Måndag är det imorgon.Breaking Dawn

Jag sitter och tittar på bilder på Taylor och känner mig patetisk.Vi såg på Breaking dawn igår jag och några tjejer. Den är egentligen väldigt B, men ändå kul att se.

Ikväll ska jag och min fru till Göteborg och träffa hennes kusin. Det kommer bli en utmaning att klara helgen på mindre än 350 spänn. Good luck.

Ha en bra helg!

Tjenarehej

Skriv ord. Ord som du vill få ut ur huvet. Körkort. Pengar. Smärta i min axel. Gymnaster. Emma. Breaking dawn. Göteborg. Okej, det var ju väldigt många ord. Springa, träna, plugga, hej. Ansvar, val, Lund!? Jag ska nog plugga på Lunds universitet någon gång. Retorik.

Någon som sett mina gympadojjor med dyra inlägg i?

Vet ni en sak? Sverige är "världens friskaste land" för att vi är fysiskt välmående samtidigt som det är "världens sjukaste land" för vi har flest sjukskrivna på grund av psykiska sjukdomar.


11-11-11 - i fredags
Så synd...

Jag har glöm matteboken i skolan och jag har tre timmars matteprov imorgon. Synd. Eller inte.

Funny...

Dessa klockrena serier är gjorda av Isabelle Söder.


Russin och loppan - avsnitt 1
Forever alone
Söndagsångest

Någon mer än jag som börjar skolan imorgon efter en veckas lov? Nån mer än jag som ska ha nationella muntliga i svenska nästa vecka? Nån mer än jag som inte ens kommit på vad jag ska prata om? Nån mer än jag som har panik? //Loppan

Sova i bilen

Att sova i bilen på väg hem när det är mörkt ute är verkligen hur najs som helst. Jag, mamma och syrrorna är påväg hem från Stockholm där vi varit hela dagen. Jag hann hälsa på min saknade kompis Johanna också som numera bor och jobbar i Stockholm.

 

 


Bye you guys

Nu ska jag snart bege mig till Ängelholm för att ta en körlektion och sen ska jag med familjen till Stockholm. Vi ska åka dit för att Victoria ville se på slottet! Come on! Hur bortskämd får man bli.

Dagens visdomsord:
"Livet är som en saga berättad av en idiot"
/William Shakespear

Vad hände förresten igår!? 125 besökare från ingenstans och ett ton kommentarer. Jag tackar och bugar.

En snutt av min helg
RSS 2.0