Detta läser jag på college

Hörde ryktas om att folk undrar vad det är för kurser jag läser här nere. Så jag tänkte skriva lite kort om vad jag läser på college. 
 
 
Okej, så ser det ut på ett ungefär. Fredagar e jag "ledig" men hjälper till med Kids Dance. Söndagar syns inte här men då är ag i kyrkan en stor del av dagen och hjälper till där med. 
 
Förutom alla olika dansklasser har jag alltså följande: New Testament, Christian Doctrine, Teamwork och Personal Evangelism. Förra terminen hade jag Old Testament, Communication in Ministry och Personal Leadership. "Chapel" är college egen gudstjänst och det har vi tre gånger i veckan. 
 
Alla klasserna nämnda har jag som "lectures" i en stor klass (typ 200 elever) men också som "tutorial" i mindre klass (13 stycken) där det finns ytrymme för att diskutera det vi lärt oss under de större klasserna. Annorlunda med Hillsong College är att jag direkt får möjligheten att använda det jag lärt mig teoretiskt i klassen när jag samma vecka "servar" i kyrkan eller college. Till exempel: Vi lär oss i Teamwork vilka egenskaper ett hälsosamt team har och kn sedan testa de metoderna när vi är en del av ett team som hjälper till i kyrkan. Makes sense? 
 
Hoppas att det klargjorde lite mer om vad jag egentligen läser här. Ställ jättegärna frågor om du har några. 
 
Kram!
Louise
 

Hillsong College video

Här kommer min första video om Hillsong College. Detta är den extremt långa, och inte så redigerade versionen, kortare versioner kommer senare. Enjoy!
 
 
 

Luke från Las Vegas


Tabea från Österrike


Kristin från Sverige


Enock från Kenya


Oscar från Colombia och Rebecka från USA


Nick från Thailand


Gina from Canada


Christianna from Texas


Rey från Norge


David från Danmark om College

Själv fattar jag inte hälften av vad han säger. Men för er som förstår danska, here you go:
 

Sebastian och Lovisa om Hillsong College


Brian från Equador

I veckan lyckades jag få låna min kompis Christiannas kamera för att filma lite. Så jag håller på att sätta ihop en film om college. Under tiden får ni se snuttar av den. Här kommer min kompis Brian från Sydamerika. Se till att trycka upp kvaliteten på högsta nivån i inställningarna nere till höger på videon. 
 

RSS 2.0