Jag är hos Emma

Kolla på hennes bilder från igår här.

Maj månad

Just nu känns det som om jag inte kommer ha många lediga timmar den här månaden. Så om det inte blir så mycket bloggande så vet ni varför. Nu ska jag till genrep til vårshowen, dans. Från 10.00-17.00. :O Ha det bäst!

Thailand 2011 - del V

Ni frå de här tre bilderna jag hade sparat i utkast, jag känner på mig att jag inte kommer hinna med fler idag. BLÖÖÖÖÖÖ.

Thailand 2011 - del IVEmma och Malin ramla med moppen. Inte roligt.Denna bilden och de tre bilderna som följer har jag tagit.
"Saladan-pannkakor" - så otroligt megajättegott.Nä, nu får det räcka för idag. Och ja, jag har fler bilder.

Thailand 2011 - del III


My sis.


Normalt?Emma och Malin fläta håret.Vi efter Song Kran. Song Kran är thailändarnas nyår - världens fetaste vattenkrig.10 000

Thailand 2011 - del II


Lika?Igelkotten och Malin. Dessa bilderna är från Bahra. Men på lördagen fick vi äntligen komma hem till vårt eget hus.Så sjukt gott. (Okej Eme, jag säger det: Det är min syster som tagit bilden. -.-)
Victoria, min übersöta lillsyster.


Jag och Emma.


Ingen ovanlig syn i Thailand. Fast de flesta har inte hjälm. Såhär går det till när man tvingas sitta stilla på en moped under en längre period, enligt Emelie:

De fem faserna du tvingas genomgå när du sitter på en moped några timmar:

1: Du känner dig lite obekvämt inklämd.

2: Det börjar värka i rumpan av mopedsittsen och du byter gärna ställning.

3: Ditt rumpfett kläms in under benen på personen bakom.

4: Du är så pass svettig att du nästan halkar av mopeden.

5: Du skiter i hur svettig du är och hur mycket rumpfett som klämts in under personen bakom för du har inte längre någon känsel i rumpan.

Haaavet! Både bilden här uppe och den precis nedanför är från Somewhere else på Long Beach.

Vi var tvugna att plugga lite också...

Vickan igen. Malin har tagit bilden.

 


Snyggt, right? ;)


Åsså gjorde vi armband.


Och drack massvis med shake.


Mamma, pappa och Vickan i Saladan.
Nu har jag laddat upp hur många bilder som helst. Dags att sova, klockan är ju trots allt ett på natten i mitt huvud. Natti!

Thailand 2011 - del I

Ems hade med sin systemkamera till Thailand så vi har tagit hur mycket pics som helst. Här kommer första bomben med bilder. Emma har tagit de flesta.
Den första dagen i Thailand spenderade vi i ett shoppingcenter i Bangkok. Det var mitt i natten svensk tid men vi brydde oss inte, shoppingmanin tog över fullständigt. Detta är alltså vad jag, syrran, Emma och Malin shoppade bara under den första dan i Thailand.

Mums!Efter en natt på hotel i Bangkok åkte vi vidare till Koh Lanta där vi fick bo en natt på Bahra Bungalow innan vi fick tillgång till huset. Men mer om det senare, detta är allt ni får för tillfället. Pusshej.

Ps. Jag vaknade halv sex i morse.


Sorry guys

Jag har varit fett dålig på att uppdatera här. Men jag lovar er att ni kommer få ett feteinlägg när jag kommer hem. ;) Idag bär det av från Koh Lanta, tiden har gått alldeles för snabbt! Seeya!

//Lojs

Jag duscha precis, men är redan genomblöt av svett

Det är så sjukt varmt här. Har fått värmeutslag över hela kroppen. -.- Här får ni en bild på mig och min saknade.
Thaimassage

Anledningen till att jag inte hört av mig är helt enkelt att jag haft bättre saker för mig. Det är liksom liiite bättre att ligga ute vid poolen i 30+ än att sitta inne vid datorn. Nu ska vi få thaimassage. Hadefint! :P

Tidsinställt.

Tjena!
Just nu befinner jag mig på ett flyg till Thailand. DÄr regnar det och är översvämning. Yey! Men imorgon ska jag och mina kära vänner shoppa loss på MBK! So long suckers!Life is good!

Sista skoldagen på 20 dagar för min del. HAHAHAHAHAHA.


Jag har en finne på hakan.

Och jag gillar det inte. Dessutom hann jag inte duscha håret i morse eftersom min dampmobil inte ringde i tid så det blev ännu en möss-dag. Känns slappt. Ikväll ska jag hem till Emma och vaxa benen. Hade!


Chill

Är hemma hos Alfred. Vi har ätit chips, spelat tiotusen 7 rundor, ätit godis, tittat på film, spelat andra spel, ätit mer mat, och nu ska vi tydligen inte åka och gymma som planerat.


RSS 2.0