Riskettan

Jag säger bara: "Kör inte när du är påverkad!". Riskettan var faktiskt givande och intressant. Jag började nästan lipa till filmen vi såg. Så sjukt hemsk. Hata alkohol.

SinnesrubbatRegnbågssminkningGetting lost will help you find yourself


Johnny Snyggingen Depp


Fullt ös.


Life is weird

Inatt har jag stått och delat ut pankakor till trevliga människor. Jag somna klockan 4. Nu är jag trött. Men jag ska hem till Josse ikväll för hon fyller 18.

Jag tycker om Malin Månsson och Emma Åkesson. BFF:s.

Jag drar nu.

Idag har jag tagit ett varmt bad 11 på förmiddagen
Hennes namn är skratt.

Och hon är söt.

Videoblogg!
Jag har förlorat min förmåga att plugga.

Sne jag började skolan har jag inte haft något plugg att göra. Men nu när jag plötsligt har tre prov på en vecka så har jag glömt hur man pluggar. Men jag kommer ihåg hur man surfar på datorn och hur man sitter i en soffa och degar. Tur är väl det!

Följande bilder är tagna och redigerade av Emma Åkesson. Amanda var assistent.

Fin låt.Det var min kära kompis isabelle som tipsade om denna låten, otroligt fin!


Manland på Ikea

Pappa läste ur tidningen för mig idag. Det var en snubbe som skrev om avdelningen för män som öppnat i en Ikea-butik i Australien. Som ett lekland för barn där mammorna kan lämna sina ungar fast för män istället. Ganska praktiskt. ;) Läs artikeln här.

"Ta bara detta med att shoppa. Nyligen öppnade Ikea i Sydney ett Manland där kvinnor kan placera sina män medan de handlar. Visserligen en tillfällig satsning. Men ändå ganska talande. Vi har blivit överflödiga. Vi kan bära påsarna, köra bilen och borra upp hyllorna. Men i övrigt är vi inte till mer hjälp än en amöba i en kloak. The ultimate förnedring."

Det har gått upp för honom. Sanningen.

Imorgon ska jag till Breanäs!

Och därför är jag glad.Bilden är tagen av Emma men som ni säkert förstår så är det inte hon som är snvarig för valet av bild eller redigeringen.

Hej lördag

När man har negativa tankar är träning den bästa medicinen.

Kategori ordbajs

Hon skulle bara bli avundsjuk på fröken Dunja, om ni vill veta det, och på er också ... alldeles säkert på fröken Dunja i varje fall. Hon är sannerligen mycket, mycket egenartad! Jag är också en idiot förresten! ... Men strunt i det! Bry er inte om mig - jag pratar bara goja, jag är inte värdig er ... Jag är i högsta grad ovärdig er! ... Men så fort jag har följt er hem ska jag gå ner till kanalen och hälla ett par hinkar vatten över huvudet, och sen är jag klar igen ... Om ni bara visste hur mycket jag tycker om er båda!

Att prata strunt med egna ord är ju nästan bättre än att tala sanning med andras. I första fallet är man människa, i andra fallet är man en papegoja! Sanningen ränner inte sin väg, men livet går lätt att mista, det finns det exempel på. Räck mig er hand, räck mig den ... och er också, fru Raskolnikova. Jag vill kyssa era händer, genast, på knä!

Lösa utdrag från "Brott och straff" - Fjodor DostojevskijVet ni vad?

Jag har världsens sötaste kompis som är sjukt bra på att fota och redigera. Hur skulle hon annars kunna få mig att se så snygg ut på bilder? Hon heter Ems. Någon kallade oss för Piff och Puff häromdagen, det gillar jag.Nu ska jag ha mentorstid och sen ska jag ha min enda lektion för dagen. Så slitigt. Pust.

Fördomar

De 10 budorden:

  1. Du skall icke fröjdas.
  2. På söndagar skall du endast bedja och gå i kyrkan och inte sysselsätta dig med någon som helst fysisk aktivitet.
  3. Du skall avlida oskuld.
  4. Du skall lägga dig innan bolibompa tar vid.
  5. Du skall ha ett avstånd på minst 20 tum från de av motsatt kön.
  6. Du skall icke prata om sexuella ting.
  7. Du skall icke skämta.
  8. Du skall icke förtära sötsaker.
  9. Du skall icke förtära alkoholhaltiga drycker med undantag för nattvardsvinet.
  10. Du skall icke cykla utan att bära en cykelhjälm på din hjässa.
Fast eller?

Du får betala för så mycket du bajsar.

Pappa sitter på toaletten och Vickan står utanför och tjatar på honom:
"Pappa, du måste betala när du går på toa! Vet du varför? Det är för att jag har städat toaletten. Du får betala för så mycket du bajsar."

Det är min syrra det. Hon är la' go hon. Här kommer ett foto från min och Emmas fotografering i fredags:

Ja. Jag hade en klänning av tidningspapper på mig. Vad tycker ni om min inövade ögonbrynspose? ;)


FuldansRSS 2.0