Mera snöI'm watching you(Aaaningens redigerad)

Såhär kul har jag just nu


Jag är ingen nitlott

* Jag är högsta vinsten.
* Bruno Mars – The Lazy Song Sången beskriver mitt jullov rätt bra.
* Lost i mitt <3
* Idag handla jag upp mina julpengar.
* Min sociala kompetens sjunker radikalt när jag sitter hemma själv och gör ingenting.
* Bye


SnöVeckans bibelordLucka 24Klicka på bilden för att öppna den sista luckan.


Halv 8 hos Gunnarssons

Dett jullovet ska vi i familjen ha en matlagningstävling där vi turas om två och två med att laga mat till resten av familjen. Idag gjorde jag och pappa svampstuvning med kyckling. Det blev faktiskt ganska lyckat.Idag har jag köpt de sista julklapparna för mina sista pengar (och lite till). Jag har nog aldrig haft sån julkänsla som jag har nu, känns riktigt mysigt! Puss på er!


Lucka 23


Tryck på bilden för att öppna luckan

Lucka 22Skolavslutning

NU ÄR DET JULLOV! FATTA DET!

Men vet ni vad? Vet ni vad vår mentor (och biologilärare) gjorde idag?! Hon satt och läste en artikel om "dolksvansar" som vi snackat om på biologin, i en kvart! Minst! På skolavslutningen! Inte okej. Det blev så awkward efter ett tag att vi knappt kunde hålla oss för skratt.


Lucka 21


Tryck på bilden för att öppna luckan.

Kalvinknatet


Kolla in vad Frida hitta!

För sex år sedan var vi intet ont anande om att vi skulle hamna i samma klass...


Lucka 20
Lucka 19Klicka på bilden för att öppna luckan.


Bloggtorka

Jag vet. Jag har inte bloggat mycket på senaste. Tur att jag iaf har tidsinställda luckor att öppna så at det inte blir helt dött här...

Idag ska jag och pappa ut och köra upp ett längdskidåkningsspår, sen ska jag bygga vidare på min fina igloo, plugga fysik och sy på ett blått band på min klänning. Ikväll kommer det en massa roligt folk på middag till oss. Najbajs.

Mitt hösttema på bloggen börjar bli lite ute. Men en ny vinter-design kommer så fort vi tatt lite nya pics med Emma. ;)

So long suckers!


Lucka 18
Lucka 17
Lucka 16Klicka på bilden för att öppna luckan.


Lucka 15
Lucka 14
Thailand abstinens


Denna veckan ska bli bäst

Jag har verkligen bestämt mig flr att rycka upp mig denna veckan. Inte välja kakor före mat, inte soffan före träning, inte datorn framför plugg. Det är ju trots allt bara en vecka kvar så nu ska jag ge gärnet in i det sista. Vilket även innebär att jag ska plugga min kemi nu, inte sitta här. Pusshej.

Ps. Förlåt för "jag-är-så-duktig-inlägget", själv hatar jag dem (att läsa om andra dårå ;))

Lucka 13Klicka på bilden för att öppna luckan.


Veckans bibelord
Lucka 12Klicka på bilden för att öppna luckan.


Lucka 11Klicka på bilden för att öppna luckan.


TestGör testet HÄR.


SNÖÖÖÖÖÖ


Jag har precis vatt ute och byggt på min och Vickans snöigloo, dansat i snön och slått lite kullerbyttor. Riktigt najs! Vilken utmaning att hoppa splitthopp i termobyxor! Jag är jätteglad och energifull och vill bara ha snöbollskrig men det är ingen hemma. :(


Lucka 10
Tomt

Den här terminen har hjärntvättat mig. Jag har inga tankar kvar i mitt huve, jag har inga känslor kvar, jag har ingen motivation, jag vill ha lov. Men jag har köpt en snygg julklänning! :D

//Kort och tjock

Lucka 9
Lucka 8I've found the motivation!

Var inom en sväng på skolan jag gick på i grundskolan och jag kände mig så gammal och klok att jag fick ny energi till att plugga och göra nåt av all min intelligens.

Lucka 7
Dagens facebook-uppdateringLucka 6Klicka på bilden för att öppna luckan. Dagens lucka är vekligen värd att öppnas! ;)


Lucka 5
Killar sover inte. Precis som tjejer aldrig bajsar.

Vi somna 6 i morse. När vi vakna käka vi en go frulle och sen satte sig killarna direkt vid datorerna igen. Månssonföräldrarna är inte hemma och vi äter dem ur huset. Just nu sitter Emma och fnittrar i soffan till "Greveholm".


Jag och Mallan förra året


Lan

Det är LAN i Starby. Najs. Vi tjejer har lagat god mat och haft det mysigt. Vi har även testat på att spela CS med killarna, dock inte, jag. Jag decka i soffan.


Lucka 4Klicka på bilden för att öppna luckan.


Dagens citat

Vår mattelärare till Emma och Malin: "Ni är ju fullständigt galna!"

Lucka 3
Lucka 2
Louise Idésprutarn

Nu har vi Kemi och vi jobbar med vår individuella projekt som vi ska redovisa om nån vecka. Men just nu känner jag att det är betydligt viktigare att ni får reda på mina senaste, revolutionerande planer för Sveriges samhälle. Det gäller ungdomars transport till skolan...

Jag har lite olika idéer:

1. Busskurerna borde byggas om till små värmestugor där frusna studenter ska kunna gå in och värma sig. Det ska finnas rumpvärmare i varje fotölj (japp, fotöljer ska det va!) och automater med varm choklad. Dessutom ska det finnas en skärm som visar exakt var bussen man ska med är just då så att man vet hur lång tid det är kvar.

2. Den här idéen är lite mer avancerad. Den bygger på en helt ny infrastruktur där man ska kunna färdas genom glasrör, liggande kvar i sin säng. När man går upp på morgonen räcker det att gå utanför dörren och sen lägga sig i röret, som transporterar en lugnt, skönt och VARMT till skolan. "Detta kommer kanske till och med leda till att vi börjar gå i pyjamas på skoltid, tänk vad underbart!" (Citat av Emma).

Fortsättning följer...

//Häst
Ps. Kärlek borde finnas på burk/ Emma

Lucka 1Klicka på bilden för att öppna luckan.


RSS 2.0