Systrarna Gunnarssons sommarlov

Vad tycks? ;)

Kolla förresten in Emmas inlägg, hon har lagt upp några bilder från vår fotografering.

Ps. Jag HATAR körkortsteori.

MEEPDetta är min kära syster som beter sig precis som vanligt.

Vet ni? Idag hade jag bara en lektion. Och imorgon har jag bara en lektion. Life is good.

Mallorca - del 2
Vickan var fett skraj.


Och med den bilden avslutar jag.

Mallorca - del 1Ja, nu hinner jag inte med att ladda upp fler bilder. Dock får ni ett finfint filmklipp som togs igår, när vi nyss kommit hem från Mallis. ;)Jag skriver ett inlägg.


Just nu befinner jag mig på Mallorca. Jag är för tillfället den enda i huset som inte drabbats av maginfluensa de senaste dagarna och det känns ju sisådär bra. Dock har jag övertygat mig själv om att jag kan bestämma mig för att inte bli sjukt. i'ts all in your brain. Vi får väl se hur det går.

På senste tiden har jag drömt mycket om att resa. Jag längtar tills jag tagit studenten då finns det inte längre något som hindrar mig. Okej, pengar? Men det löser sig. Jag kan ju allti jobba utomlands.

Dagarna här har varit überchill. I förrgår var jag och syrran hemma själva hela dagen och käka en massa onyttigt skit och tittade på Grey's anatomy. Helt perfekt.

Jag är ledsen, men ni får inga bilder än. De enda bilderna jag har är på mammas och pappas iphones och det pallar jag inte fixa med just nu.

Hoppas att ni har det kul hemma i regniga Sverige!

Ps. Jag vet. Denna designen är bara jobbig att se på. Jag lovar er en ny så fort jag och Emma haft en ny photosession. Ds.

Summer-moment

min kära vän Amanda bor för tillfället bara en kilometer från mig och detta har vi uttnyttjat en del på sistone. Igår cyklade jag hem till henne vid 10, bara sådär. Ni kanske inte tycker det är något konstigt men för mig är det inget jag gör dagligen. Jag bor nämnligen mitt ute i ingenstans. Vi gick i alla fall ner till en av mina favorit-filosofi-platser nerte vid havet och satt och tittade på folnedgången. Hur mysigt som helst.

Vet ni någonting sorgligt? Malin Månsson, världens mest underbara unge åkte till USA förra veckan för att stanna där ett år! Läs gärna hennes blogg. :)

Hajdå.


RSS 2.0