Well... life is awesome

Jag har inte fatt hit min dator an sa det drojer lite innan jag kommer kunna skriva pa normal svenska och ladda upp videobloggar och sant. Men. Jag ville bara beratta att jag lever och har det jattebra har so far. Hillsong is really great och det ar jattelatt att skaffa nya vanner. Jag ar sa otroligt taggad infor att borja skolan som borjar om tva veckor.
Sahar valkomnade blir vi.
 
Jag delar rum med en tjej som heter Daniella, svensk Helsingborgare. I huset bor ytterligare fyra tjejer from all around the world. Det ar ett jattemysigt hus och ligger i ett jattefint omrade. Sa jag e glad.
 
Nar det galler engslakan tycker jag fortfarande att jag talar retardish men det kommer val sa smaningom. Daniella pratar jattebra sa jag forsoker bara haka pa hennes engelska.
 
Det var mycket sorligare an jag trodde att lamna familjen men jag ryckte upp mig hyffsat snabbt ocksa sa I'm fine.
 
Jag och Vickan innan de stack.
 
Jag har satt upp en massa foton pa min vagg dar hemma for att minnas Sverige. Kollaget blir storre for varje dag.
 
I forrgar akte vi pa en utflykt med alla nya studenter till Bondi beach och med farjan genom Sydney. Amazingly beautiful.
 
Love you
L

How ya doin?

Igår besökte vi Hillsong Church i Castle Hill. Jag köpte en NIV study Bible som jag behöver till studierna. My new precious. För er som inte är riktigt insatta så ska jag gå på Hillsong Leadership College detta året. Det är en sorts bibelskola med ledarskapsinriktning och jag har valt dans som tillval.
 
Yo Man! This is my coolest sister. How ya doin?
//L
 
 

Oz

Three Sisters in blue mountains
 
Sydney
 
Känns väldigt märkligt att jag inte följer med familjen hem nästa vecka. Detta är platsen jag ska bo på i år?!
 
/L

RSS 2.0