Tänkte du dricka ikväll?

   
Ska du dricka (alkohol) under valborg?

Kanske...
Nej
Of course!

Se resultat

Svenska prov och mysig eftermiddag i solenTja! :D Kommer precis hem från en liten tur från stenbrottet. Riktigt skönt att sittadär alldeles ensam i solen! :D Innan dess skrev jag en debattartikel på ett sveskaprov i skolan. Det gick helt okidoki. Vi skulle skriva för eller emot köttätande. Min rubrik löd: "Djur är till för att ätas". hehe. Vi skulle refarera till minst en artikel och i en av dem vi fick välja mellan stod det: "Katarina Lingehag Ekholm berättar att Kalle kan göra pyramiden också, men att han nu blivit så tung att det inte är ba för ryggen för fåret som han kliver upp på." Kalleär ett får... ! och Katarina dresserar får. Men som ni kan läsa så var Kalle för tung.

Jahapp. Nu ska jag plugga lite inför nästa svenskaprov, som jag har imorgon. Wihoooo. pöss

Time goes by

Jag överlevde Nationella i engelska.


Jag behöver en cykel.

Yeah, I've got a "Mom-tatoo".

weird.

Bye.

Världens lataste eftermiddag


Idag bestämde jag mig för att skita i gympan (jag ör ju trots allt rejält förkyld) och dra hem istället. När jag kom hem käka jag en rejäl portion av farmors lax och potatis och när det blev potatis över så gjorde jag som jag alltid gör när det blir potatis över; mosar det, täcker över det med smör och ost, mickrar det, och Äter. Jättenyttigt (naat) och gott.

Sedan övertalade jag syrran att hänga med mig upp till myshörnan på vinden och glo på film. Med oss upp tog vi ett didistive-paket, ett ballerina-paket, två choklad, en massa godis (till Eme, jag håller fortfarande mitt löfte ;)) och bullar. Hehe. Sen tittqa vi på Mama Mia och käka upp nästan alltihop. :D Jepp, det var min eftermiddag, hur har ni haft det? ;)FörkyldJag har blivit gaaanska förkyld efter tyskland. :S Det stör mig för nu får jag dåligt samvete både om jag tränar och om jag inte tränar. Om jag tränar får jag dåligt samvete för att jag tar ut mig fast att jag är förskyld och måste bli frisk och om jag inte tränar så har jag dåligt samvete för att jag inte rör mig. Dessutom har jag ju inte tränat på en vecka så jag behöver det!

Besöksrekord på bloggen igår! ;) Tänker inte säga hur många för då kommer ni bara tycka att det är lite. :P

Killer (en tävling på vår skola) har börjat igen och jag är med? Egentligen är jag diskad för att jag vara borta mer än tre dagar från skolan (resan till Tyskland) men ingen har sagt till mig så...? ;)

Seeya later dude!

Familjen Hachenei


Här ser ni Ann-Kathrin 16 år (tjejen jag bodde hos), Mig, och Ann-Kathrins 19-åriga syser Svenja (jag vet, snyggt namn).  Jag gillar att de är lika korta som jag (a). Tyvärr så ville inte föräldrarna vara med på fotot. x)

Om ni inte har sett det så har jag uppdaterat inläggen från Tyskland så att de nu är fyllda med en del bilder. Pösshej!

SOooommar ...men inget lov :(
'


Nä, nu måste jag plugga. Har en massa att göra nu när jag vatt borta en vecka. Bajbaj <3


Borta bra men hemma bäst

Borta bra...

 

..men hemma bäst!


Äntligen är jag hemma. Äntligen kan jag ta vad jag vill i skafferiet, sova i min egen säng och slippa gå runt med skor inomhus.

Jag har lärt mig enormt mycket denna veckan. Och det har verkligen varit jätteroligt men det är så extremt skönt att vara hemma. Dock hade jag längtat efter att äts riktigt nyttigt ikväll och titta på Lost eftersom jag bara fåt en massa onyttig mat i Tyskland. Men när jag kom hem så överraskade mamma och pappa med en fetestor familjepizza. Hehe, snällt av dem. x) Och så tittade vi på en dålig film från 80-talet. Hehe.

Det som jag tror att vi svenskar har reagerat mest på i Tyskland är deras mat. Onyttigt, inga regelbunda mattider, hoppar över frukosten och så det uräckliga kolsyrade vattnet. De dricker aldrig vanligt vatten! :O JAg vet inte hur många av oss svenskar som har fått med sig matsäck från vrädfamiljerna som de sedan slängt och köpt egen mat. x) Jag var väldigt tydlig med att jag inte gillade bubbelvatten från början så jag är en av de få som lyckatsfå vanligt vatten att dricka. Haha.

Nästa vecka har jag 5 prov och en massa att ta igen efter att ha varit borta en vecka. Skitkul! :D -.- Tchüss!


KölnJag vet inte hur många guide-turer vi har vatt på i olika muséum och städer, otroligt trötta blev vi i alla fall på det. -.-

Idag var vi i Köln och tittade pa Dom-kyrkan. Den var jättestor och jag, Emma och Josefine gick uppför alla 500 trappstegen upp till ett av torne! ;O Sen virra vi runt i stan och försökte hitta shoppinggatan men misslyckades. Dessutom höll jag pa att dra med oss at helt fel hall eftersom jag var totalt lost. (a)

Ikväll är första dagen vi chillar pa eftermiddagen och det är rätt skönt för jag är sehr müde. ;P
Familjen Hachenei är sa otroligt trevlig. Mamman i huset kom precis upp till mig med en bunke kläder och fragade om jag ville ha nagra för de var typ för sma för de andra. x) Och sen kom storasysterns pojkvän som jag knappt känner och sa hejda till mig för vi kommer nog inte ses igen innan jag aker. Gulligt, gulligt.

Idag käka vi kurrywurst med pommes und es schmeckt sehr gut!

Tchüss!

Ich habe Badminton gespielt

Idag har vi varit i Essen och besökt tva trakiga museeum. Sehr langveilig. Aber es geht. När vi kom hem var de tänkt att vi skulle aka nagra stycken och paddla men fter att ha akt en halvtimme med bil för att komma fram sa kunde vi inte öppna dörren till kanoterna. x) Sa vi akte hem igen. Men istallet stack vi och spelade badminton. Vi hade faktiskt riktigt kul. För en gangs skull gjorde vi nagot tillsammans som alla fattade och vi slapp prata. :)

Imorgon aker vi till Köln allihopa och där ska vi typ fotta lite kyrkor och sant. :)

Tjau! ;D

Hallo!

Ich spreche viele Deutch! ;D Oder nicht? x) Aber, besser als sovor. ;)

Jag har det skitbra här i Tyskland hemma hos Ann-Kathrin och hennes familj. :D Första kvällen var jättehemsk men sen blev det bättre och bättre. ;) Jag fattar nästan 3 procent av vad de säger nu! ;D Haha, eller kanske lite mer.

Idag har jag varit med klassen pa en rundtur i Kamen, besökt ett ölbryggeri och shoppat i Hamm. :D Nu sitter jag i familjen Hacheneis vardagsrum och bloggar. :) Imorgon ska vi paddla med Mathilda, Julia och Julius plus "deras tyskar".

Det känns som om de (tyskarna) pratar om en hela tiden men nu börjar jag ju fatta mer och mer sa da märker jag ju om de gör det. ...vilket de faktiskt gör ibland. x)

Guten Nacht! :D


Tjenamoss!

Varför har jag inget roligt att skriva? Har jag ett så tråkigt liv?

Ville bara säga heeejdå, för snart drar jag till Tyskland. Ska till Mallan på LEJM-kväll ikväll och sen ska jag sova över hemma hos Emma. Klockan 6.45 ska vi stå klara utanför skolan och sen bär det av. ;)

Så Hejdå! <3

    


Snart dax...

Shiieeeet vad jag har varrit oaktiv pa bloggen i veckan! ;O Statistiken is going down, down. Men jag bryr mig inte. Ikväll ska jag packa inför resan till Tyksland, jag fattar inte att vi ska åka på lördag! :O För er som inte vet det så ska jag åka till Tyskland med tyskaklassen och bo ensam hos en tysk familj hela veckan. :S ;)

Mina fötter behöver amputeras, likaså Malins finger (jag taekwandoo-sparkade henne på lillfingret). Malin: "Mitt finger bara sväller och sväller, snart kommer det spricka! :S"

Hugs
//Lollolojsan


Hej, Louise här.

Antiken, svenska, skriva på tavlan, sluta tidigt, tyska, nervös, resa, mat, shake, gå, cykel, förvirrad, ÅÄÖ, gympa, Taekwando, gå 2 km barfota, jeansjacka, Jenny, mobil, almenacka, Josefine, Therese, Malin, Emma, Marc, bild, musik, you are still my world, piano, 1 år, sommar, skor, nötter, Lost, måste gå nu.

Svar på era frågor

Vart brukar du shoppa?
I Thailand ;) När jag är där dårå ;P Annars kommer väl största delen av mina plagg från Gina och H&M på Väla.

Vad använder du för program när du gör design?
Picnik. Eller vad menar du? För det är ju bara bilderna jag gör på picnik, resten måste man själv pilla med i stilmallen och då brukar jag ta hjälp av designadinblogg.se.  

Vart kommer du ifrân?
Jag är född i Helsingborg (i Skåne) och bodde där mitt första år som bebis, sedan flyttade ut på landet och här har jag bott sedan dess. ;)

Hur lång är du?
Kort. -.- 1,62.

Hur mkt väger du?
55 kg.

Har du pojkvän?
Nepp.

Gillar gud choklad eller vanilj mest?
Hmm. Jag gillar choklad bäst men jag är inte Gud Sofie, så du får väl fråga honom istället. ;P

Varför gillar du blått?
Jag vet inte faktiskt. x) Jag bar älskar den färgen och väljer ofta omedvetet blåa kläder m.m. Tex. kan jag plötsligt upptäcka att en kille är snygg bara för att han har blått på sig. (a) Sen är ju homlen och havet blått också och det kan ju vara en anledning till varför jag gillar blått. ;)

Varför är du så cool?
Haha. Det är nog bara du som tycker det Malin. ;P

Varför missade du taekwondon idag?
Naw. Förlåt Mallan. Jag trodde att vi skulle skita i det? x)

Varför tror du på Gud?
För jag tror inte på att hela universum och du och jag har kommit till av sig själv, utan anlening, ur ingetting!? Sen finns det ju en massa fler anledningar men det är huvudgrejen. ;)


(Bilden är tagen av Emma)


Jag hatar, hatar, HAAATAR

...att bli av med grejer. -.- Ja, det har hänt igen. IGEEEEEEN! Men om man inte är rädd om sina saker får man skylla sig själv...Jag låste den aldrig...

Så här såg det ut för ett år sedan:


Kunde inte låta bli att designa en bikini jag med ;)

Min designade bikini på NELLY.COM

Vill du rösta på denna bikinin så klicka här ;)

Min designade bikini på NELLY.COM

Eller vill du hellre rösta på denna så klicka här ;P


Passa på att fråga nu ;)


Visste du att...

... jag ska åka till tyskland och bo hos en vilt främmande familj nästa vecka?
... vi hade svett-Bengt idag på matten?
... jag har bott i Thailand i ett år och att vi fortfarande äger ett hus där?
... jag tror på en Gud som älskar både dig och mig med ovillkorlig kärlek.
... jag spelar piano.
... Tussen ska få ungar igen. -.-
... jag inte kommer på nåt mer?

Det var Jossan som tipsa om att jag skulle skriva ett sånt här inlägg, och det är ju faktiskt ganska kul. Men eftersom jag inte kommer på så många hemligheter eller överraskande saker om mig själv så tänkte jag följa Victorias råd och ha frågestund! ;)

Bye<3

Jahaa...

Då sitter jag här igen. Med idétorka. Vad vill ni läsa om? Säg ett smaskigt änmne som ni vill att jag ska skriva om!!?! ;P 


Hejhej. Hej. En massa hej.

Har inte varit så bloggsugen på sistone... Antar att jag vande mig vid att inte blogga förra veckan.

Hejdå. Hejdå. Hejdå.

HerbalifeHerbalife - skyddar dina indre organ. ;) (internskämt)

Idag har jag hjälpt Eme med hennes blogg. :) Det är inte färdigt men det vi har gjort än så länge har blivit assnyggt! ;)

Annars har jag bara tatt det lugnt idag, skulle till taekwandoon men det sket sig. Jag sprang en runda istället.

Pösshej

Snowboardåkning, snygga liftvakter och spöregn

Jag är nu hemma från en veckas- och snowboardåkning i Branäs. Jag var där med min och Schölanders familj. Tillsammans blir vi Gulanders! Wohoooo! höhö. Här kommer en snabb presentation av LEJS (de äldsta barnen i familjerna).

Me


Emelie, syrran

(Hon ramlade och körde in i mig direkt efter att denna bilden togs)

Julia

Julia är en söt och galet rolig 11-åring vars favoritord är körv.

Sara

Sara är en söt, kreativ ch omtänksam 14-åring som älskar att sjunga och spela sagan om ringen risk. ;)

Sen har vu ju även de två småpluttarna John och Vickan, världens sötaste småsyskon.


Vi i LEJS har hittat på oräkneligt många barnsliga grejer tillsammans. När vi var mindre spelade vi upp Pelle Svanslös teatrar för släkt och vänner. Vi brukade även leka skola uppe på vår vind där jag och Sara tvingade Emme och Jullan att göra allt från att skriva av en hel rimbok med ett rim för varje bokstav till att skriva uppstser om olika slags möss. Sen har vi ju såklart varit på en massa skidresor tillsammans. Men det var 4 år sedan sist så det var kul att åka skidor tillsammans igen.

Vädret har inte varit det bästa (förutom idag då vi åkte hem -.-) men vi har varit ute i ur och skur för att åka. Jag åkte snowboard största delen av veckan och det har faktiskt gått riktigt bra. :) Jag tror att jag ska gå över till snowboard på heltid nu. ;)Nu när vi kom hem fundera vi i familjen Gunnarsson lite på vad familjen Schölanders säger om oss. Vi kom fram till att de var lite mer ordningsamma än vad vi är och att vi tycker att de alltid ska planera grejer ordentligt. Jag slår vad om att Schölanders diskuterar att vi är jobbigt hälsosamma i vår familj. x) Träningsnarkomaner som vi är fick de stå ut med att se mig och mamma göra armhävningar i köket, tacka nej till godis och sen sist men inte minst har ju mamma börjat med herbalife också. Det är typ shakes med mycket protein och näringsämnen i... Ja, jag säger då det, det kan inte ha varit lätt att bo med oss en hel vecka. ;)

Seya!

RSS 2.0