Jag ska nog sluta duscha så ofta...

En gång varannan vecka ska nog räcka. För det är ju så F¤#%?&g kallt i vårt hus!!! Jag skyndar mig in i duschen pch vrider upp värmen till 50 grader så att jag bränner mig tillräckligt mycket för att inte känna kylan när jag går ut ur duschen och ska gå hela vägen upp till mitt rum. Brrrrrrrrr!

Julmys

Jag satt precis där nere i vårt nypyntade kök och drack chai-latte med mamma och pappa framför brasan. Med två filtar om mig. Och ett hemskt försök till julpynt i form av en massa lampor i olika färger utanför fönstret. Det kallar jag julmys.


Dagens bibelord



KRIK

Tjatja. Kom nyss hem från KRIK, vi var tre pers. Men kul! Jag skulle vilja ge er ett blogg tips, läs den här bloggen!


Dagens bibelord



Min syster


Jag älskar min syster och skulle bara vilja säga till alla killar där ute som kan tänkas intresserade av henne att ni måste gå genom mig för att komma åt henne! Så det så!


Dagens bibelord




Dagens bibelord




Dagens bibelord



(Från google)


Snart är det julafton? :O

För mina kära släktingars skull har jag snickrat ihop en liten önskelista.
En ny bibel (En sån tunn! Helst blå)
Inne-gympadojjor (Typ sånna här? Äh, jag vet inte, köp några och spara kvittot så ordnar det sig ;))
Ett par vita skidbyxor
Anteckningsblock oh stiftpennor
Någon bra bok
Pengar
Presentkort på tex. Väla
En kamera

Bye


En vanlig dag

Vaknar.
Går på toa.
Har beslutsångest när det gäller klädval.
Klär på mig.
Äter frukost.
Åker buss. (eller missar den)
Matte.
Fysik.
Kemi.
Lunch.
Engelska.
Biologi.
Gymmar.
Åker hem.
Käkar.
Pluggar. (eller sitter vid datorn?)
Sover.

Fy vilket trist live egentligen. Dags att krydda till det lite.





You are a masterpiece!

I can see the fingerprints of God
When I look at you
I can see the fingerprints of God
And I know it's true
You're the masterpiece
That all creation quietly applauds
And you're covered with the fingerprints of God

Steven Curtis Chapman

Hej

Nu är det snart helg igen. Ska bli skönt. Jag har en sån där typisk Louise-känsla i mig som säger att jag snart komemr hitta på något galet för mitt liv är för tråkigt. Om ni undrar liksom. Jag är en tråkig bloggare.



Jag har snälla kompisar.


Harry Potter

Jag säger bara AWESOME! ;)



Awesome.

Ps. Awesome!

Trött

Jag la mig bara lite försent. Men sen snacka jag och Malin i typ en timme. Och sen ringde pappa och kom hem vid halv ett. Och sängen vi sov i var formad som en skål. Inte skönt när man sover två stycken i samma. Jaja. Idag är en bra dag!!!


Hoppas det var ok att jag ladda upp denna Eme? Jag använde den på en av våra bildlektioner...


Ny utmaning

Jag failade lite med att vara vegeterian. Jag och Malin hade köpt hem pizza och jag skulle precis smaska i mig en stor bit med kebab på när Malin säger: "Men! ..Du är ju vegeterian?". Skitmed. Som ni kanske fattar åt jag ändå. Så nu har jag en ny utmaning; jag ska gå och lägga mig 9 timmar innan jag ska gå upp varje kväll. ;D

Har precis vatt ocg gymmat med Emma och Malin och nu ska vi sktrax på tjejkväll och frossa kakor hemma hon Benne. Seeya!

Dagens Vickan

Igår letade mamma och pappa efter våra pass hela dagen för pappa skulle åka till Paris idag och var i akut behov av sitt. Men till ingen nytta. De hittade inga pass. Började tro att någon stulit dem. Så imorse frågade pappa Victoria om hon visste var passen var och hon svarar glatt "Ja, det vet jag! Jag har gömt dem i bokhyllan".



Jag vill bara krypa in i mitt skal.

Eller i en varm säng. Släcka lampan och flyga bort i tankarna. Fantisera. Det är många gånger bättre än att leva i verkligheten ...känns det som ibland.

Ni kan vara lugna, jag är inte depp, bara lite trött på höstvädret och att gå upp tidigt på morgonen. Puss.

Pro facerape



Jag är äntligen nöjd.

Leejms blogg

Leejms blogg. Ganska oaktiv men bra.


Dagens tips



Man blir deppig om man sitter vid datorn för länge.


"Huvuden" genom tiderna













Så nu har jag bytat igen. Vad tycks? Vilken header är snyggast? Jag har antagligen haft ännu fler men det var dessa jag hittade på denna datorn.


Allt har sin tid.

Tyvärr har även skolan och plugg sin tid. TÅLAMOD.






I love you guys.

Höstlovet är över, men bara 6 veckor till jul!




Bild på mig och syrran från förra hösten.

Apg. 4:12 Hos ingen annan finns frälsningen, och ingenstans bland människor under himlen finns något annat namn som kan rädda oss..

Veggi

Macka med bönor och gröna linser är äckligt. Ännu äckligare var den proteinrika shaken jag gjorde i fredags, med halvkokta bönor, ett rått äg, lite proteinpulver och en chokladbit + lite youghurt för att få till den perfekta smaken.


Årets tabbe

Jag är nyss hemkommen från lägret. Det var mysigt. Dock gjorde jag en ordentlig tabbe.

Jag diskade och skulle sätta in en bricka full med glas. Men tror ni inte att jag välter ut hela skiten på golvet och orsakar att 15 glas gick i kras!? Med publik dessutom.




Fredagen den 5:e november

Hej!

Idag ska jag njuta av den sista lovdagen hemma med datorn. Ikväll ska jag på allahelgonaläger i Breanäs och sen kommer allt gå i ett kör tills skolan börjar. Men vilket fantastiskt lov det har varit! Ett av de bästa ever skulle jag nog säga. :)

Igår åkte jag och Malin hem till Emma tidigt på morgonen för att överraska henne med frukost. Riktigt mysigt. Emma som skulle vara hemma och passa brorsan hela dagen blev glatt överraskad och frukosten uppskattades.

Nu tänkte jag ladda upp några fler bilder från i lördags. Here you are.







Är hon snygg eller är hon snygg?





Söta Amanda






 

Seeya later Aligator!


Fotochock

Here comes some foton från i lördags.






Några av de mindre snygga fotona...



Jag och Malin gillar att pussas.









Puuh! Det får bli allt förikväll. Ni får mer imorgon. ;)




Yey

När jag ätit frukost, vatt en runda i Höganäs och satt in foton i fotoalbumet innan syrran vaknat, då är jag njöjd.

Missa bussen...


Jag skulle till Höganäs på gympaträning. Jag cyklade till Jonstorp och satte mig på busstationen som går till Ängelholm som jag alltid gör. När det sedan åkte förbi en buss som det stod "Höganäs via Jonstorp" på så kom jag på mitt misstag. jag började gå mot mormor och morfars hus för att fråga dem om de kunde skjutsa mig. Men de var inte hemma. Och min cykel hade jag låst och gett nyckeln till Emelie innan jag cykla hemifrån. Så jag gick. När jag hade kommit halvvägs till Höganäs så började det bli dags för nästa buss att komma. Men eftersom det var ganska långt mellan busstationerna så upptäckte jag plötsligt att det var mer än 1 km till den närmaste och ca 10 minuter innan bussen skulle gå därifrån. Så jag öka tempot och hann precis (jag lovar, det var på sekunden) fram i tid och då fick jag springa den sista biten.

Kolla förresten in in Emmas blogg där hon har lagt upp några av fotona vi tog i lördags.

Vi försökte se kära ut.


Ha en fortsatt trevlig kväll! :)



Mamma-Emme-Lis-Vickan-dag

Jag tar två trappsteg i taget upp mot den högsta avsattsen. När jag kommit upp 10 meter över bassängen inser jag att kag har nog höjdskräck. Jag inser även att det står en massa folk där nere i kö och väntar på att jag ska hoppa och att alla glor på mig så det är inget alternativ att vända tillbaka ner. Så jag hoppar. Jag trodde jag skulle dö. Jag föll snabbare och snabbare, närmare bestämt med en acceleration på 9,82 m/s2.  Sen träffade jag vattnet och insåg att jag överlevt.

Jag, mamma, Emelie, och Victoria var i Lund och badade och shoppade idag. Riktigt mysigt. Förutom när jag fick för mig att jag skulle hoppa från 10:an dårå.

Månadens utmaning: Vegeterian.



RSS 2.0