Prinsessan Victoria

 

 

 


Jag mutade Vickan för att gå med mig ut och bli fotad. Jag använde mammas digitalkamera så det blev väl inga fantastiskt bra bilder. Inspirationen kommer från Sally Mann. Nedan följder två av hennes verk.

 

 


Dagens VickanDet är botten!

En stor klant

Louise Klantig Gunnarsson stoppar religionsboken i sportbh:n och går ut genom dörren. Hon springer de 2,5 kilometrarna från hennes hus till närmaste busstation i rekordfart för att hinna med bussen. Men när hon kommer fram till busstationen och ska ta upp sitt busskort upptäcker hon att det inte finns är där. Hon känner igen. Nej, fortfarande inte där. "Jag måste ha tappat det när jag tog upp mobilen ur fickan på vägen hit", tänker hon. Hon känner ännu en gång, den här gången även i sportbh:n och längst ner i byxorna, men fortfarande med negativt resultat. Bussen kommer men Louise Klantig Gunnarsson står kvar. När bussen har passerat börjar louise Klantig Gunnarsson att gå hemåt igen, den här gången med tunga och dystra steg. Louise Klantig Gunnarsson stoppar händerna i fickorna, och upptäcker sitt busskort i den andra fickan.

En tabbe och en tanke

Igår var jag och Emma ute med pannkakskyrkan på eftermiddagen. Vi stod och bjöd på gratis kaffe och pannkakor. Efter ett tag gick jag lite utanför vårt gäng, ut på gågatan och då ser jag en tant som verkar vilja ha en varm kopp kaffe. Så jag går fram och frågar:

"Är du sugen på att ta en kopp kaffe?"

Hon tittar konstigt på mig och tror att jag just bjudit ut henne på en fika.

"Eeh, nej tack" (Hon skyndar iväg.)

Fail.

Förresten, en sak till (en aning mer seriöst); Tror du på kärleken? Tror du att den är något mer än bara sexuella drifter? Om du säger att du älskar någon, är det själva personen du älskar då eller bara det du tjänar på att umgås med honom/henne?

För om du tror på kärleken, förklara då när i evolutionens historia som kärleken kom till.

Jag vet att jag lovade er ett blogginlägg. Jag spelade in ett, men det sög.Nejnejnej, för jag är en kristen tjej.

Nu ska jag gå och ha roligt. Idag har jag haft en lektion, en enda. Som alla andra fredagar. I know, your'e so jealous. Vi hörs imorgon. Då ska ni få ett kul videobloggsinlägg. Hejdå kära fääääns. (Fotot nedan är taget av Emma)Es ist mir egal

Vad tycker ni? Är mitt header-byte en förbättring? Det är förresten Emma som tagit båda bilderna, såklart. ;)kemi är såå kul

Lyssnar på Jamie och pluggar kemi med Emma.

Helt galet lätt

Vet ni vad? På hela denna veckan har jag endast 8 lektioner! 8 stycken! Det är mindre än 2 lektioner per dag i genomsnitt. Crazy. Både idag, i måndags och på fredag har jag bara en mattelektion på hela dagen. Var avundsjuka.


Ha!

As for will, woman should be considered superior to man for Eve ate of the apple for love of knowledge and learning, but Adam ate of it merely because she asked him.

What a glorious day

Tjena mittbena.

I helgen har jag och syrran varit på gympaläger med våra gymnaster. Emelie slickade youghurt från golvet, ungarna var allmänt vilda och jag var stenseriös och försökte få alla att vara tråkigt ordningssamma. Fast nej. Jag flippade också. Totalt.

Sen blev jag av med min miobil (bara femtioelfte gången) också men en snäll gubbe hittade den så jag ska cykla och hämta den nu.

Cykla ja. Jag missade bussen i morse så jag cyklade till skolan. Jag cyklade två mil bara för att hinna i tid till min enda lektion denna dag...

Jag luktar nu svett och sur tröja.
Älskar, älskar inte?

Jag gillar inte...
...när vår katt inte kan vänta på att jag häller upp mat åt honom utan knuffar undan mig så fort jag hällt i en enda matbit. FATTA ATT DU HADE  FÅTT MER MAT OM DU VÄNTA EN SEKUND!
... pessimism. Jag ogillar när folk klagar över vad som helst bara för att ha något att prata om.
... när folk har brist på empati och snackar skit om andra. (I know, det händer att jag är lika kass)
... när jag på grund av att jag känner mig obekväm i en situation börjar bete mig konstigt, prata annorlunda eller helt enkelt inte vara mig själv. Detta kan ske när jag känner att jag inte passar in, när jag inte ser ut som jag brukar, när jag är intresserad av någon i närheten eller när jag befinner mig i en ny och ovan situation. Ni känner säkert igen er.

Jag gillar...
... nä, jag ÄLSKAR att känna värmen i rumpan när jag sitter i bilen en kall vinterdag. Visst är det underbart?
... människor som sprider energi och idéer.
... att tänka nytt och upptäcka nya saker.
... Emma.
... endorfinkickar. I löv it.
cool pics

 

Alla bilderna kommer från http://weheartit.com/


Sista varningen!

Jag är rädd att mitt terrorhot inte var tillräckligt tydligt. Jag upprepar: Ställ in kemiprovet! Annars blir jag tvungen att ta till ytterligare åtgärder.

//Mohalopmed

OBS!!! Allvarligt terrorhot! OBS!!!//Mohalopmed

My dear sister

Check this out! Isn't she gorgeous?!


Dagens Vickan

Mamma ligger på golvet i köket. Pappa och Emelie lägger sig ovanpå och bildar bunke.
Mamma: "Ni mosar mig!"
Vickan: "NEEEEJ! NI FÅR INTE MOSA HENNE!" (Hysteriskt gråtande)

Pappa lägger sig på golvet i köket. Mamma och Emelie lägger sig ovanpå och bildar bunke.
Pappa: "Victoria, kom och hjälp mig! Jag blir helt mosad!"
Vickan: Lägger sig ovanpå Emelie.RSS 2.0