Dag med Malin

Jag och Malin har cyklat igenom vattenpölar, trampat oss fram genom tistlar och ätit kanelbullar vid en bunker. ;)

Imorgon åker jag till Branäs. Kommer antagligen inte skriva på ett tag. :( Men vi hörs om en vecka! :D Ha ett bra påsklov!


Dagbok?

 
Skriver du dagbok?

Har gjort
Ja
Nej

Se resultat

Pååååsklov!


Nu är det slut på skolan och jag ska inte tillbaka dit förrän om 10 dagar. Awesome! ;D Jag, Mallan och Emma ska ha myskväll ikväll och dessutom en massa god mat eftersom att heöa familjen Åkesson och Johansson kommer också. :)

Men nu måste jag fortsätta med choklad-kanelbullarna. ;)




Matteprov



...och jag har smält ost-klet på min tröja ;)


Meine Freundin von Deutchland

Jag vet inte äns om jag skrivit rätt i rubriken. Så mycket suger jag på tyska. x) Jag har nu fått reda på vem jag ska bo hos i Tyskland och hon verkar jättetrevlig. Hon maila mig idag och jag hade liiiite problem med att svara. Skitsvårt. Antagligen kommer det bli ungefär så här att läsa:

Hej!

Jag är Louise och jag kommer att stanna hos dig när jag är i Tyskland med min klass. Jag tror att det fannns många grammatiska fel endast i den första omgången. Ursäkta. Talar engelska mycket? ;)

Fick du ett brev från mig? Om du försökte skriva till mig, så får du falsk adress. Men det här är rätt adress.

Jag ser fram emot ert försök!

Vänliga hälsningar!


/ / Louise


Hehe. Förståeligt men lite vrickat. Bye!

Svårt...

Veckans utmaning: Ät vad du vill, lata dig hur mycket du vill och se ut hur du vill. That's hard.

No one on this earth can tell me what I'm worth

Nån mer än jag som märkte att det var vår igår!? ;O Jättehärligt! Jag gick ut och la mig på gräsmattan med en filt och fota snödropparna som äntligen är här! :)






Nu har Sofie skrivit om min lilla tabbe på hennes blogg. Jag gillar dig fast att du mobbar mig Sofie! ;P

Vet ni vilka grönsaker/rotfrukter som äts mest i världen? Jo, potatis och tomat ...pomfritt och ketchup. ;P

Bajbajs <3


Väntan har sin tid...

Tjabba tjena hallå! Äntligen sitter jag vid en dator igen. Hatar att vi har datafridag på söndagar. Fast det är i och för sig inte ofta jag håller det heller, men ändå. ;)

I lördags var Emma och Sofie hemma hos mig och vi hade myspys på vinden nästan hela eftermiddagen och kvällen. De fascinerades av att jag bodde granne med en bonde. x)

Louise, du är en kristen sextonåring som bor på en bondgård och dricker opastoriserad mjölk, hur vanligt är det på en skala?




Så vi gick och kollade på fåren och kaninerna, jag, Emma och Sofie. Sen fixa vi fruktsallad också... och det kan ju Sofie och Emma berätta för er hur det gick... x)

Jag laddar upp lite fler bilder när jag kommer hem, hade inte alla här (skolan). Bajbaj!


Lördag




Tjabba. Det är en härlig lördagmorgon och det är vår ute! Det åär faktiskt riktigt varmt! Jag ska snart åka med mamma till gympahallen och laga mat till syrrans läger...  Sen tar vi med oss Sofie och Emma hem så ska vi ha myspys hela eftermiddagen och kvällen. Det ska bli najs.

Soolong suckers!



animerat



Vickan - inte den man tror att hon är

Just nu sitter Vickan på sitt rum och sjunger: "Jag vill döööda dig, jag vill döööda dig, jag vil döda dig..." med sån där gullig barnlåtsmelodi. Hehe?

Igår berättade mamma för henne att vi skulle åka och äta på en thairestuarang och då sa hon: "JA, tack mamma! :D Är det varmt där?" Senare på kvällen: "Men vi skulle ju till Thalin?!" (hon kallar det så)

Hejdå.


Grattis på födelsedagen syrran!

                               

Min finfina, urgulliga, knasiga, älskade och roliga syrra fyller tretton år idag. Så grattis till henne! På födelsedagen vill jag ge dig ett par väl valda ord. ;)

För varje minut du är arg så förlorar du 60 sekunder av glädje!





 


Jag är glad, är du glad?


Det finns INGEN ANLEDNING att inte vara glad idag. Så du vet. ;)

Sitter i bibbland. Genomlider den förhållandevis korta onsdagen i skolan. Såg ett gulligt inläggEmmas blogg. Hon är sötast.

Pusshej, leverpastej!


Vickan

Hon har lärt sig ett nytt ord till; damp. Dessutom så har hon lärt sig att berätta roliga historier, den hon tycker bäst om går så här:


"Det var en gång en flicka som var ute och gick. Men så kom det en varg och bajsa henne i huvudet! HAHAHA!"



Helgen

I lördags var det party hemma hos Jollis och Lovisa. Det var najs. Vi lekte älskling älskling, en lek som jag brukar hata men den här gången var det faktiskt kul. Det enda som fick mig att le var när Filip sa: "Jag älskar ditt léende, dina tänder är som stjärnorna, ...gula och långt ifrån varandra."


Sen sov jag över hos Emma. Mysigt.

Igår var det träning, ännu en gång utan Jenny. Sofie och Emma tyckte att vi slappa hela tiden och nästa tisdag ska de ta med kakor. Jag säger då det.

Hur gammal är du?

Hur gammal är du?

15 år
16 år
17 år
mellan 10 och 14
mellan 18 och 20
Under 10
över 20

Se resultat

Entré

Igår var jag, Eme och mamma på Entré i Malmö och shoppade lite. Eller ja, det blev inte så mycket shopping för mig eftrsom att jag är så pank men jag köpte en present till Eme och så unnade jag mig faktiskt en snygg hood-tröja till mig själv också. ;)

Japp. Sen kolla vi på Lost. Jag är glad. Jag är JÄTTEglad! DET ÄR FINT VÄDER! ;D


Lugn dag

Vad ska jag skriva?

Vi har tre timmars håla nu. -.-

Och jag borde göra något annat än att sitta vid datorn.

Åtminstone vara lite social om jag inte pallar plugga.

Jag är trött.
 
Jag skriver ointressant.

Jag ...jag ... jag ...DU

Varför tränar du?

 
Varför tränar du?

Annan anledning
För att bli bättre på min sport
För att få större muskler
För att gå ner i vikt
För att må bättre

Se resultat

This is so cool!

Vet ni vad jag fixat? ;O



Som ni ser har jag nu en liten toolbar längst ner, och där kan man klicka på "översätt" och sen på vilket språk man vill ha min blogg översatt till! ;O Skitbra! Jag tänkte på det i tisdags när jag tänkte skicka min bloggadress till fmailjen i Tyskland som jag ska bo hos i en vecka (resa till Kamen med skolan, jag ska bo hos en vilt främmande familj). Jag tänkte att det skulle ju bli lite svårt för dem att läsa vad jag skrivit på bloggen eftersom de inte kan svenska. Men nu har jag löst problemet! ;)

Det är visserligen bara texten i inläggen som översätts och översättningen är ju inte helt perfekt, men man förstår vad där står! ;D

Det gick bar på kemi-provet.

Jag är lost i lost


Studiedag

Tja! :D Just nu sitter jag på mitt rum och är själv i huset förutom städerskan som städar där nere. Idag tänkte jag försöka vara lite effektiv och faktiskt plugga fast att det är studiedag, jag har ju faktiskt prov imorgon. Så här är dagens schema:


Jepp. som ni ser så ska jag käka nu, bye!

Hej igen

Nu sitter jag hemma själv. Med en sovande Vickan.

Det mesta har gått dåligt idag. Mer än vanligt i alla fall. Eller så är det bara jag som är ovanligt negativ. 

Jag fick reda på resultatet av det där #?0&%½§ tyskprovet idag och jag fick G. -.- Jag har nog aldrig gjort så dåligt ifrån mig på gymnasiet innan. Jo, på svenskasagan. -.-

Sen så har jag betalt en massa grejer (bl.a. mat eftersom jag glömde ta med hemifrån) och jag har verkligen inte råd med det just nu! Vi ska ju åka till Tyskland snart och jag ska betala hälften av det (1000 kronor) och därför ligger jag under med 700 kronor som jag är skyldig mamma nu.

Jag fick betala bussresan till Höganäs också för jag har blivit av med mitt busskort, IGEN.

När jag kom fram till gympan och skulle byta om så märkte jag att jag hade tatt med mig två par tights (brukar alltid ha dubbelt), och BÅDA hade ett stort fet hål i rumpan. Dessutom fick jag min mens i morse. -.-

Som ni kankse hör, inte så kul! Det sista var dock en smula komiskt...

Pöss

...och det är inte äns fint väder

Förvirrad

Förvirrad. Senil. Glömsk. Borta. That's me. ...ibland. ...oftast.

På mindre än ett läsår har jag blivit av med alla viktiga saker man kan bli av med som elev på Rönneskolan. Mattagg, nyckel, busskort. jag ahr blivit av med de här sakerna flera gånger varav en av gångerna var på riktigt. Jag har fått betala 300 spänn för ett nytt busskort, 50 för mattaggen och 60 för nyckeln.

När jag letar efter saker så ser jag allt utom de jag löetar efter, jag är blind för det jag blivit av med.

När jag går ut ur ett rum så är det alltid nåt jag glömt. Igår glömde jag min väska i mattesalen. Jag blev ju av med mina nycklar häromdagen. Och jag vet inte hur många gånger jag glömt min mobil.



Menmen, jag jobbar på en förbättring. Jag har nu kommit på en fenomenal idé som hjälper mig att inte bli av med nycklarna; jag har satt fast dem i mina jeans. ;) Puss


Hur mycket pluggar du?

Hur mycket pluggar du?


 

Tydligen så röstar du inte förrän i nästa ruta, så du vet ;)

Övningskörning

Jag körde bil för första gången igår. Det gick bra men det var mycket svårare än jag trodde. Pappa var lite galen och lät mig köra i en korsning med en annan bil på min första körning. Men alla överlevde. förutom den lilla hunden jag råkade köra över...

Jag har precis varit och köpt ny mattagg och snart ska jag köpa ny nyckel också. Jag fattar inte hur mina nycklar kunde försvinna!




Datafridag

-.-

Lördag - filmdag

Igår var jag och Emma på alternativ kväll i EFS-kyrkan och träffa en massa trevliga människor. Sen decka vi på min mysiga vind och sooooooooooooooov.

Idag började jag och Emma dagen med att se två avsnitt från Lost. Lite senare åkte vi hela familjen till Ängelholm och såg på Avatar (äntligen) och den är ju gaaanska lång. Nu ska vi nog anart se på ett Lost-avsnitt till... (a)

Jo, juste! Hur mitt hår ser ut? Jo, såhär:




Malin: "De borde spara alla resterna folk lämnar i från sig på Accapulco och ge det till uteliggare, eller ... Louise."


Emma: "Jag har långt hår, har pojkvän och det är fint väder! :D"
Jag: "Jag har inte långt hår, jag har ingen pojkvän, MEN, det är fint väder!"

Seeya!


hej

Ett snabbt inlägg. Sen ska jag käka, samhälle, tåg till Hlesingborg, Jollis ska klippa mig, hem, Alternativ kväll (Ug i Ängelholm).

Hur ska jag stila håret? ;) Jollis vill slinga det i svart och rött ;O


Hemmafru



Idag har jag kännt mig gammaldags. Inget smink, nytvättat men     ofixat hår, och farmors kofta! ;) När jag kom hem satte jag på mig         ett förkläde och lagade soppa till familjen. x)









Att sitta fast med rumpan i ett trappräcke

...det var vad jag gjorde precis. och flabba ihjäl mig med Emma och Malin.

Vår kemilektion slutar, jag håller i mina nycklar. Vi går ut och nerför trapporna. Jag upptäcker att mina nycklar är borta. Jag går tillbaka in i klassrummet, men inga nycklar där inte. Jag går tillbaka till Emma och Malin, tillbaka till klassrummet igen. Jag förstår inte hur jag kan bli av med mina nycklar på vägen mellan klassrummet och trapporna.

Jag skiter i nycklarna och beger mig på väg ner mot skåpen med Emma och Malin. Jag får för mig att glida ner för trappräcket som jag brukar. Men plötsligt sitter jag fast i trappräcket med mina tights! En lång träbit sticker i rumpan. Jag börjar skratta hysteriskt. Kan inte ta mig loss. Skrattar lite till. Kommer äntligen loss och har nu två stora hål i mina tights.

Puss ;)

Ögonblick

Vickan har lärt sig att uttala sitt första svåra ord helt perfekt; ögonblick. Varför just "ögonblick"? Antagligen för att det är ett av farmors vanligaste ord. "Det kan hända på ett ögonblick!", "Hon kan ta fram tändsticksasken, tända tändstickan och sätta fyr på hela huset på ett ögonblick!" och så vidare...

jag hitta den här snygga bilden som Emma tatt på facebook precis. Hoppas att det var ok att jag snodde den. (a) (tyckte den var rätt cool ;))


Maaat




Back to school

Jag är inte jättepeppad på att börja skolan igen. Men det är bara fyra veckor kvar till påsklovet så jag överlever nog...

Jag har löst problemet med ipoden! ;O Jag tycker själv att den är rätt snygg och har gärna kvar den men många stör sig på att den börjar spela musik så fort man klickar in på min blogg. Därför har jag ni fixat så att den inte spelar upp musik automatiskt utan man måste sätta på den själv. Smart va?! ;P

Jag har nu uppdaterat inlägget om Mittersill med fler bilder. Kolla gärna ;)




RSS 2.0