Solsken

Hej solsken. Jag tycker om dig.

Min tyskalektion börjar om 10 minuter. På mitt tyskablock har jag skrivit: "Tyska är JÄTTEKUL" och jag hoppas att jag av de orden ska påverkas till att tycka liite bättre om tyskalektioner.


Bild på mig och Jollis. Hon är bäst.

 


Trötthet

Imorse när jag precis käkat upptäckte jag att det bara var några minuter tills min buss skulle gå. Jag panikcyklade till busshållsplatsen men jag missade bussen med några sekunder. Så jag funderade. Min svenskalektion började en timme senare och nästa buss gick inte förrän om två timmar. Ingen kunde skjutsa mig. Jag hade en cykel... Så jag cyklade. Jag har nog aldrig cyklat så snabbt till Ängelholm, i så fall i medvind. Jag hann precis till lektionen så jag är ganska nöjd. ;) Det jobbiga var att jag var tvungen att cykla hem efter skolan också så nu ör jag rätt slutkörd. -.-

Vet du? Jag hade glömt mitt lösenord till skolans datorer nu när jag börja 2:an och jag kunde verkligen inte komma på det. Det bestod bara av en massa oregelbunda siffror och bokstäver som jag fått till min inloggning från början så jag kunde ju inte gissa mig till det. Men så igår så satte jag mig vid en dator och liksom automatiskt knappade jag in mitt användarnamn och lösenordet. Inte förrän när jag tryckt på "logga in" så gick det upp för mig att jag kommit ihåg mitt lösenord.



Tagga till nu Louise!

Ja, men det är inte så lätt när man har blivit av med sitt busskort andra skoldagen på terminen! Särskilt inte eftersom att det kostar 300 spänn med ett nytt och jag har redan betalt för två borttappade busskort detta året. (a)

Det är som vanligt igen. Jag sitter på skolan en timme tidigare än vi börjar på grund av Jonstorps dumma bussar och jag har blivit av med något igen. Precis som vanligt. Men jag brukar inte vara såhär negativ! Jag tänker ibland att det hjälper att tänka överpositiva tankar, fast att man inte menar dem. Om man låtsas att man är glad så smyger sig den positiva inställningen sig på och till sist är man glad på riktigt! ;)

Ha en bra tisdag!


Instängd i ett påslakan

Vickan kröp in i ett påslakan och kom inte ut igen. "Maaamma! Hjääääääälp mig mamma!"


Man mår bättre av att träna. Fast det visste ni kanske redan? :P Nä men allvarligt, när man kommer hem från skolan på dagarna och är helt slut så hjälper det att träna! Om man inte kör slut sig totalt så kan det hända att man är piggare när man kommer hem från träningen än man var före.

Ha det fenomenalt bra!


Första skoldan

Jaha. Jag är ganska slut. Trots att första skoldagen bara bestod av en liten introduktion på en timme. Schemat var inte världens bästa, men jag tror jag överlever. :) Vi byta klasser också förresten, det skulle vi ju egentligen inte göra förrän nästa termin. Men klassen verkar nice, vi är bara 14 stycken. x) bye <3



Min syrra är för go hon

...och den här gången snackar jag om Emelie, inte Vickan. :P


Dagens tabbe tilldelas alltså Emelie som har varit och tävlat i en gymnastiktävling under helgen. I morse hade de kommit så långt i tumbling att det var dags för final. Eme sitter inne på toa med gympadräkten nerdragen och ska precis tvätta händerna när hon hör deras tävlingsmusik sättas igång ute i tävlingshallen. Hon springer ut, drar på sig dräkten och skyndar ut till resten av laget som står uppställda på tumblinggolvet. Hennes kompis som var reserv och väldigt nervös inför att köra varvet som hon egentligen inte var så säker på stod längst fram i Emelies ställe. Hon sträcker tvekande upp och ska precis börja springa när Emelie kutar fram och kör varvet direkt. Ha! Så klockrent! Och typiskt Emelie. :P

Skola imorgon. Jag ska klara denna terminen. ;) Sista dagen på sommarlovet har varit underbar. :)


Skooola! :S

Jag känner redan hur kraven hopar sig, innan de äns lagts på mina axlar. Förresten är det nog ja som lägger dit det mesta...? Jag får faktiskt lite småpanik när jag tänker på terminen som kommer. Men det ska faktiskt bli lite kul att börja endå. ...liiiite.

Mitt kanske sista riktiga sommarminne kommer va från när jag och Johanna åt frukost i morse. Sååå mysigt! Efter att ha sovit ut riktigt länge så gick vi upp och stekte ägg och la på vars en macka, sen gick vi ut och satte oss på trappen i bara pyamas. Solen sken och det var riktigt varmt, mmmmmm.

Tjingeling!

Joohääääna

Just nu sitter jag i Johannas mysiga rum och är väldigt mätt och belåten. Vi har idag lagat mat, tittat på film, bakat kladdkaka och sedan krängt den till ännu en film. Riktigt nice. :D Pösshej


Biffar

Tja på er!

Jag har börjat komma in i det här med gymmande nu. Jag har gymmat 2 gånger denna veckan! :O Första gången var på Erikslund och andra gången på friskis och svettis i Helsingborg. Gaanska stor skillnad mellan de som gymmar på de båda ställena. På Erikslund var det typ bara tanter som "tränade" med minivikter bara för att känna sig duktiga, eller ja, det var den känslan jag fick. Men idag i Hlesingborg var jag den klenaste på hela gymmet. Haha, okej, det säger kanske inte så mycket men det var verkligen mega-biffar där, only. Jaja. Det var väl bara det jag ville säga. ;) Tjingeling<3


Kullaberg


Jepp. Som ni ser har jag kommit någaonstans nu. Men jag skulle vilja skriva dit "titta på soluppgången" också, det har jag inte gjort än. :/

Idag passa jag Vickan på förmiddagen, vi hade faktiskt ganska kul. Kolla vilken liten prinsessa hon är.


Sen drog jag till Kullaberg. :) Det var mysigt ...den första timmen eller så sen tröttna jag rätt snabbt på att sitta och käka picknik ensam. x)

 


Tjabba, tjena, hallå!

Vickan: Mama, jag vill ha lå och sova nu.
Mamma: Du får ta på dig pyamas först.
Vickan: Jag vill glömma ta på mig pyamas.
Mamma: Då "glömmer" jag att ta lå till dig.
Vickan: Men mamma, jag vet hur vi gör! Först tar vi lå och sen går vi och lägger oss, så glömmer du inte att ta lå! :D

För er som inte vet det så är "lå" youghurt i nappflaska.

 


I'm bored

Ja... Jag står verkligen fast vid morgonens tips. För det var precis så min dag blev. Jag har inte gjort NÅGONTING!? Jag har varit så uttråkad att jag till och med har satt mig och spela världens tråkigaste Tv-spel. ..och tittat på tecknad film med Vickan, en sån riktig barnfilm. Det hemska var att jag i vanliga fall brukar tycka den filmen är så otroligt tråkig, men idag hade jag så tråkigt att till och med Victorias tecknade film var rolig att titta på. Suck. Menmen, som Malin sa, man måste ha sånna dagar ibland.

Snart uppdaterar jag ny design, riktigt cool blev den. ;)
Pösshej<3

Datanörd


Börja INTE dagen med att sitta vid datorn i några timmar, det gör dig bara trött och seg och resten av dagen kommer du antingen att spendera genom att försöka komma på vad du ska göra, men varje förslag verkar för ansträngande eller så kommer du aldrig från datorn. Någon som känner igen sig?


Fäääärdig


Vickan sitter på toa och ropar: "Fäääärdig! Jag är FÄÄÄRDIG! ...inte färdig. ...FÄÄRDIG!"
Mamma: "Är du säker?"
Vickan: "Ja. FÄÄRDIG. ...nej vänta, inte färdig!"

Senare vid matbordet säger hon till mamma: "Du får välja på detta; 1. Alva och Noa, 2. Jeanna, 3. Socker."
Haha. För er som inte fattade Vickans lite primitiva språk så menade hon att mamma skulle få låta henne välja på att gå och leka med Jeanna, Alva och Noa eller låta henne äta socker.

 

Dagens tabbe tilldelas Emelie som skulle göra ett bakåtdyk idag på badhuset. Jag förklarade för henne att för oss gymnaster är det vääldigt lätt att överrotera och köra magplask istället. "jadå, jag fattar." säger hon. Men vad blev det? Magplask. Kabäääm.


1 vecka kvar!

Jaha. Idag är det en vecka kvar tills jag börjar skolan igen. Sommarlovet har gått alldeles för fort. Jag menar, det var ju meningen att det skulle vara i en evighet som det gjorde när man var liten!? Men nehenej. Som tur är har jag inte så mycket inplanerat denna sista veckan. Jag sitter och försöker komma på all de grejer som jag hade tänkt göra under sommarlovet och som inte har blivit av än. Det är en hel del. (a) detta är kvar att göra på min lista:

* Cykla till kullaberg och vandra runt där en hel dag. Själv.
* Ha en träna, kräng dag med nån polare. (Typ träna en massa hela dan och sen bara kränga onyttigt på kvällen)
* Skaffa magrutor. (hehe. man kan faktiskt urskiilja dem där under nånstans)
* Komma ner i splitt. (Fortfarande 5 centimeter kvar -.-(
* Sy på lappar på mina söndriga byxor.
* Komma på vad jag ska göra nästa termin. (Har inte kommit in på dansen ...än iaf)
* Göra klart schemat för ÅÄÖ.

Jepp. That's it. Tror ni jag kommer göra allt detta? Njaaa. Jag kan ju alltid försöka. Ha en finfin dag!

Palla rubriker

Igår var Mallan och Emma här på besök. Vi hade precis käkat mumsig taccos och satt och spelade sagan om ringen risk när Ellen messa och undrade om hon och Filip fick komma och hämta oss och ta med oss till en bia. Vi tacka ja. ;) Så vi såg denna:



Den var ganska bra, lite B ibland men jag hade kul. :) Sen sov Mallan över och vi lyckades hålla oss vakna genom hela "Konungens återkomst" (Sagan om ringen). Ha det fantastiskt bra! Pösshej

Månadens utmaning

Kommer ni ihåg när jag hade "veckans utmaning"? :) Jag tänkte börja med nåt liknande nästa månad, men utmaningen ska vara en hel månad. Så blir det lite mer seriöst ...och svårare. Så, har ni nåt förslag? Det kan va allt från att inte sitta vid datorn på hela månaden, inte äta sötsaker, springa varje dag eller vad som helst! Dock ska det ju vara nåt som jag mår bra av. ;P

Några förslag?

Nyttig, onyttig, palla.



Kolla vad duktig jag är! :O Jag har gått (grönt)/sprungit (blått)... kan det va en mil? :D Dock tog det slut på alla mina krafter så jag har varit död sedan dess.

Ni vet ju hur jag brukar göra kakorna jag bakar nyttigare än receptet visar, hrm, idag gjorde jag typ tvärtom. (a) Jag skulle laga makaronipizza till lunch... Enligt receptet så skulle det va skinka i, men det hade vi inte hemma så jag kötta på med lite fettig bacon istället. :D Sen så stod det att det skulle va mjölk och ägg i, ups, vi hade inte nåt av det så jag sket i äggen (typ det enda nyttiga i rätten) och tog grädde istället för mjölk. :D (a) Så krydda jag med lite extra ost också... Det blev gaaanska fettigt.

Pusshej<3


Ännu en härlig morgon

Tja! :D Just nu sitter jag här vid datan med min morgon-shake. Dagen shake blev lite speciell, vi hade inte så mycket goda shake-ingridienser så jag fick ta det som fanns hemma. Alltså äpple, frysta jordgubbar, äppeljuice, yoghurt och chokladsmak på pulvret. x) Men det blev faktiskt gott. :)

Nu är jag hemma själv och jag tänkte försöka få lite gjort. Typ springa en lååång runda, klippa klart grannens gräs, städa vinden (som jag har skjutit upp gaaanska länge) och planera lite gymnastik-träningar (jag ska vara tränare nästa termin). Ja, det var väl allt. Ikväll ska vi fira morfar och Pontus så jag måste fixa present... 

Ha det finfint! :D


Humöret på topp

Yes. Jag är glad idag. Eller just nu i alla fall. Kolla vad långt jag gått idag: :O
Haha, okej det ser inte så mycket ut men det är det faktiskt. Särskilt de två oranga prickarna över vårt och grannens hus. Jag klippte gräset. De röda streckorna är faktiskt dubbla, jag gick både fram och tillbaka. Hehe.


Jag hade äntligen fått igång grannens gräsklippare (nya grannnar => ny gräsklippare) och börjat klippa gräset. Dock förstod jag inte riktigt hur man stannade den och när min kära granne kom för att titta hur det gick för mig så fick gräsklipparen eget liv och körde rakt mot dammen. Jag försökte stoppa den och den var såååå nära att ramla ner i plurret men då sprang hon fram till mig och stannade gräsklipparen åt mig. (a) Hur pinsamt är det på en skala? Jag skulle nog säga en 8:a av 10, jag menar jag skulle ju föreställa gräsklippar-proffset som skulle hjälpa henne med hennes gräsmatta...



Tjallå!

Jag är lite konstig. Tänkte försöka leva nyttigt resten av sommarlovet. Men så blev det lite blåbärspaj till efterrätt... och sen skulle jag baka en "nyttig kladdkaka" som blev skitäcklig och då överöste jag den med glass... (a).

Vickan just nu:
Vicktoira: "Maaamma, kan du lära mig att skriiiva!?"
(inget svar)
Vickoria: "Maaamma, kan du lära mig att skriiiva!? Maaamma, kan du lära mig att skriiiva!?"
Mamma: "Ja..."
Vickoria: (hörde inte) "Maaaaamma, kan du lära mig att SKRIVA?"
Schanna (Victorias kompis): "Du får nog ropa lite högre så hon hör."
Vickoria: "MAAAMMA, KAN DU LÄRA MIG ATT SKRIIIVAA?!"
Hon har fortfarnde inte slutat ropa.

Jag har äntligen träffat lite folk. Var med Emma igår och Sara och Julia idag. :) Ikväll ska jag till Lergberget och spela trashockey (?). Hoppas du får en underbar kväll! :D


Blääää

Bläääääuppsadensötalillagropanidag, BLÄÄÄUPP.


Förändring


Vad tycker ni? Jag redigerade bloggen lite precis, tyckte att det blev lite för mycket moln innan... Men detta ser nästan för lite ut?


Ps. Jag är singel igen.

En bortskämd unge


Victoria Gunnarsson, världens sötaste och mest bortskämda unge. Just nu så sitter hon på toan och ropar: "Jag vill ha en BOOOK!". Hon kan ju inte sitta och bajsa utan att ha nåt att läsa. Igår så muta vi henne med att hon skulle få glass när hon kom hem eftersom hon var så tjurig i bilen, så när vi kom hem gjorde jag värsta feta glassen till henne, men banan, godis, strössel, sylt, allt. När hon ser den är hennes första kommentar: "Det är inget ljus på den!". Såklart. -.- Och i måndags när hon hade kalas och jag och Emelie ställpde upp och skämde ut oss inför alla föräldrarna genom att klä ut oss till clowner så springer Vickan in och gråter när hon får se oss. "Det var ju inte såå de skulle se ut." hehe.

Ett 4:e exempel: Igå när vi var i pannkaksladan och Vickan skulle få sin pannkaka så såg den inte ut exakt som hon hade tänkt sig och hon blir ju såklart jättesur och tvingar mamma att gå tillbaka in och fixa grädde och chokladsås. Men så fick hon ingen smilis på gräddklicken den stackaren och då blev ju allting jättehemskt...

 

Nä, förlåt vicktoria, du är världens bästa lillasyster och jag vill inte ha någon annan. <3


Jag är så duktig

Jag har hunnit med en massa grejer idag! :O Jag har gått egenom en hel del pianolektioner från datan, bloggat, tränat, gått en lång runda, målat klart huset och bakat pannkakstårta! :D Nu är jag glad att syrran kommit hem från sin tur till Köpenhamn. Vi ska titta på "Sagan om ringen".

Solong suckers!


Pannkakstårta?


Här skådar ni min fenomenala, alldeles fantastiskt goda pannkakstårta, en enda röra med "pannkakor" (snarare lite varm pannkakssmet), banan, äpple, havregryn, kokos och lite grädde! ;D Hehe. När pappa såg den sa han: "En skithög övertäckt med banan?". Eftersom jag försökte göra den så nyttig som möjligt och blandade i både grahamsmjöl, havregryn och rivna äpplen i smeten så blev det inte särtskilt bra pannkakor. (a) De blev en goja istället som jag räddade genom att göra tårta. Haha! SÅ smart jag är.

De senaste dagarna har jag knappt umgåtts med världen utanför hässlebo, det har faktiskt varit riktigt skönt. Nu äntligen har jag haft tid att göra allt sånt som jag planerat för sommarlovet. :) Och jag har gjort det också! Det ni! ;) Nu ska jag ut och gå en runda, pöss<3


Mobiler, suck.

Jag har nu gått tillbaka till min gamla damp-mobil eftersom jag slarvat bort den förra. Jag ska fixa så att jag har samma nummer som tidigare, så var lugna. :P Dock har jag blivit av med många kontakter så skriv gärna ert nummer. ;)


Jag vet inte vad som händer

Men jag har i alla fall en snygg mask.


Villkorslös kärlek

Tänk vad fantastiskt det hade varit att bli älskad av någon som aldrig slutade älska en, hur mycket fel man än gjorde. Oavsett om man totaldissade personen så fanns han alltid där och väntade på att man skulle vända tillbaka till honom. Någon som man alltid kunde räkna med... Tänk vad bra att alltid ha någon att komma till, oavsett vad som har hänt i ens liv. Om alla andra har vänt sig bort från mig och övergivit mig så har jag ändå honom kvar. Ingenting kan skilja mig från hans kärlek. Jag har hittat den killen. Jesus.

Ingenting, jag kan inte göra någonting för att du ska älska mig mer än vad du gör.
Ingenting, jag kan inte göra någonting för att du ska älska mig mindre än du gör.


Puls 2010


Vilket läger! :D Helt fantastiskt bra och roligt på alla sätt och vis. ;) Inatt har jag sovit över 13 timmar! :O Jag behövde nog ta igen mig lite (a). Nu äntligen ska jag få ha mitt sommarlov, jag är ledig resten av sommaren! :D Har lite smågrejer inplanerade men inga stora grejer. :) Vickan ska snart ha kalas och jag och syrran ska vara clowner. x) Hade! :D

Bara Jesus



RSS 2.0