Thank you Lord for breakthrough!

Det blir ingen "veckans insikt" denna veckan, baklagar. Istället måste jag bara få berätta lite snabbt om vad som hänt idag. 
 
Som ni kanske vet har jag börjat jobba på en thai-restaurang. Jag har försökt vara enbart tacksam över detta men har inte kunnat låta bli att klaga över saker som dålig lön, en kinkig chef och kollegor som alla talar thai. Men så denna veckan fick jag reda på ett annat jobberbjudande som skulle ge mig ganska mycket bättre lön. Imorse när jag var ute och gick innan jobbet så bad jag för:
 
* Klarhet när det gäller jobbet/ jobben
* Bättre relation med chefen och de andra som jobbar där.
* En cykel så jag skulle kunna jobba på subway/ ha möjlighet att cykla hem på kvällen från thai-restaurangen. 
 
Nu, 12 timmar senare:
 
* Min chef Freddie frågade om jag ville ha en av hans cyklar han inte använder.
* Jag är mycket bättre kompis med mina co-workers
* Freddie berättar att han är "kristen" och vill följa med mig till kyrkan nästa söndag.
* Freddie och hans fru Pitom skjutsar mig hem på kvällen och i har en normal och trevlig konversation där Freddie bland annat säger att han sett hur hårt jag jobbar, hur jag faktiskt cill restaurangens bästa och hur väl jag tar hand om kunderna.
 
Idag var det roligt att jobba. Om det är roligt att jobba spelar det ingen roll om jag inte får så mycket betalt. Plus att jag kommer överleva i vilket fall. Plus att jag får thai-mat varje gång jag jobbar där. ;) 
 
Måste sova nu. Ska till kyrkan om 7 timmar. Puss!
Louise

Kommentarer
Postat av: Mamma

Gud är god 😊du får väl föreslå högre lön också ! Kram

Svar: Haha, känns lite dumt att göra det efter h jobbat där i tre veckor.
Louise Gunnarsson

2013-09-22 @ 09:17:57
Postat av: Farmor

hej Louise! Det är så roligt o läsa om dina upplevelser och,att du ser Guds ledning i allt!Idag följde jag med Jalle o Malin till S:t Olf.Vi fick höra mycke trostänkande.Sen följde jag med till Hässlebo o åt gott! En mycke trevlig o innehållsrik dag!!Jag följer dej i bön o saknar dej!!! Farmor.

2013-09-22 @ 16:40:10
Postat av: Anna B

Hej Louise! Där fick du direkta bönesvar! Härligt! Vi har varit på föreningshelg på Strandhem och haft det väldigt mysigt! Enkel och berörande undervisning om synd, sår och bindningar och om överlåtelse och bön -av Anders Göth, riktigt bra! Sköt om dig! Kram Anna

2013-09-22 @ 17:43:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0