Gympaläger

Jag har vatt på gympaläger fredag till lördag. Det var najs och för en gångs skull var vi lite fler än 3 gymnaster. x) Men vi gympa inte jättemkt direkt xD På fredag kväll gympa vi inget alls, men vi lagade taccopaj och det var superdupermegagott. På natten satt jag, Amanda, Sofie och Emma och titta på Twilight i gropen x) Skitmysigt! Vi somnade vid tvåtiden.

På lördagmorgon tändes lamporna i salen vid sex så efter det sov jag inte särskilt bra och Emma och Sofie börja snacka klockan 8. -.- Efter frukost hoppade vi lite trampolin, jag (ensam för alla andra var så lata) kötta lite styrka och sen gick jag, Emma och Sofie ut och sprang. Sen var det dags för ännu ett gått mål mat made by Jenny Jensen. ;) Därefter hoppa vi lite till och sen äntligen tog vi tag i träningen och körde lite bord xD

Emma och Sofie har fått för sig att jag har luft i mina muskler och att jag pumpar upp dem dagligen, att jag har maskiner under huden och att jag alltid fuskar på styrkan och kör hälften för att de andra ska tro att jag hinner bli klar snabbare än dom för att jag är så stark. höhö.

Dagens avslöjande: Jag börjar se dåligt!? :O


Byebye

 


Kommentarer
Postat av: carru

Tack så mycket :D

2009-11-22 @ 18:29:27
URL: http://carulinenilssun.blogg.se/
Postat av: miztha

svar: awu tack så mycket :D tränign ge rju färdighet :D

2009-11-23 @ 10:24:46
URL: http://mizthanguyen.blogg.se/
Postat av: sofie

skyll på emma o mig?:O du borde haft de som dagens avslöjande ;P

jag har ny blogg förresten(a) hahaha

2009-11-23 @ 15:18:55
URL: http://sofieua.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0