Koh Jum

I tisdags akte vi med farja/longtail-bat till Koh Jum.




En österrikiskt familj  åkte dit samtidigt som oss. Bland dem var en 17-årig tjej som jag faktiskt lärde känna rätt bra. Tur att de fanns där för annars hade vi haft ännu mindre att göra på den lilla öde ön. Vi trodde att där inte skulle finnas el men som tur var fanns det det så jag och Emelie låg och glodde på TV:n hela dagarna. (a) Här kommer lite bilder från resorten.





De hade en oskriven regel på ön; NEVER, EVER HURRY! Höhö. Så när jag och Eme småsprang uppför trapporna så ropa thaiarna på oss: "Why are you running?!" och: "Slooooowly!". Haha. Så under de få dagarna vi var på Koh Jum så förvandlade ön oss till lataturister som inte gjorde mycket annat än sov, sket, sola ochh glodde på TV. Juste, ÅT en massa också. ;)

Andra dan på ön så åkte vi med Longtail-båt till en annan del av ön och hälsade på några kompisar, plus besökte "stan"... en liten by med två affärer. x) Österrikarna haka på.




Årets julafton har varit lite annorlunda. Ingen av oss lyckades känna nån särskild julkänsla men vi hade kul ändån. Här kommer en maaaassa bilder. ;)







Vad tycker ni om årets jultomte? ;)

Vad har mer hänt under veckan då? Jo;

*Vickan lärt sig simma (både över och under vattnet, med cyklop dårå).

*Jag och mamma skulle cykla till ett massageställe men vi lyckades inte mer än att nte dö på kuppen i sökandet efter den rätta resorten (cyklarna sög och vägarna var gropiga och backiga xD).

* Och vi har förvandlats till soffsittarmänniskor.

That's all. Puss och kram <3

Kommentarer
Postat av: Madicken

Fan vad nice bilder asså!

2009-12-27 @ 10:16:11
URL: http://conler.blogg.se/
Postat av: Mallan

Ååå Louise! Din lilla fis, vad fina bilder :D och roligt att höra av dig igen. Det har varit tyst här länge! Men welcome back. Jag slapar också järnet. skillnaden är att jag inte blir lika brun som du... :(

2009-12-27 @ 11:18:52
URL: http://wwwmalinmansson.blogg.se/
Postat av: Sofia

Jättehärliga bilder! :D

2009-12-27 @ 18:00:59
URL: http://sofiawahlby.blogg.se/
Postat av: [sofia - foto, design, vardag]

Sv: Åh, tusen tack :D

2009-12-28 @ 12:14:13
URL: http://sofiawahlby.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0