Gympaläger med Koh Lanta gänget

En del Koh Lantisar har varit här igår och idag. Vi började med att träna i hallen halv 10 på morgonen igår, sen käka vi pizza till lunch och tränade efter det till 5 på kvällen typ. Då drog vi ner och bada i Svanshall och sen grillade vi hemma hos oss.

Natten mellan söndan och måndan sov Jennifer och Kerstin på mitt rum medans jag sov på en mdrass nere hos Emelie. Mitt i natten hoppar Tussen (vår katt) in genom det öppna fönstret och vill sedan ut till köket. Hon jamar tills hon väcker mig och jag släpper ut henne. Jag somnar om direkt och lite senare jamar Tussen så att hon väcker mamma som släpper ut henne utomhus igen. Sen hoppar hon in på vårt rum IGEN och så går det runt så TRE GÅNGER, uten att jag tänker på att vi kanske borde stänga förnstret. (a) Till ssist kommer mamma in på vårt rum och stänger det.

Nu inatt sov vi ju jättemånga på Emelies rum så därför var vi tvugna att ha öppet fösnter om vi inte ville stekas levande. Emelie försöker sätta för en massa grejer vi fösntret, en stereo och lite böcker. Men det hjälper inte; mitt i natten kommer Tussen in och hoppar sen rakt upp i mitt ansikte. Hon var alldeles blöt för det regnade ute. Emelie har också vaknat och jag frågar henne vad vi ska göra. Vi beslutar oss för att stänga fönstret och släppa ut Tussen igen. Lite senare hör vi det krafsa på rutan. Jag och Emelie bara: "MOhahahahah, du kommer inte in!" xD PÅ morgonen när vi åt frukost allihopa så går Tussen in på vårt rum, ... och kommer tillbaka med en mus! :O Som hon antagligen tagit med in då när hon kom in till oss blöt mitt i natten. :S Så jag har antagligen sovit bredvis, eller kanske till och med legat PÅ EN MUS HALVA NATTEN! xD

Här kommer lite bilder från gårdagen


Jag vet, Linnéas är ju en aaning snyggare än min.


Hahahahah ;D


Pussokram Skumbanan ;D
//Louise Lortig


Kommentarer
Postat av: linnea.

HAHAHA ! bilderna ;)

jo men mus i sängen är jättemys (Y) <3

2009-08-11 @ 19:28:20
URL: http://linneiisen.blogg.se/
Postat av: Anonym

haha, ja visst var det fina bilder på dig? ;P Ja, jag tror att jag ska skaffa en egen mus som husdjur och sova med den i sängen...

2009-08-11 @ 19:40:01
Postat av: LizZy

Välkommen in till min blogg :)

hoppas du gillar den och lämnar en kommentar efter dig



Puss Puss (L)

2009-08-11 @ 20:09:10
URL: http://lizzykissy.blogg.se/
Postat av: Anonym

skulle du vilja rösta på mig på denna sidan? http://fakesplace.blogg.se/2009/august/tavlingsdeltagarna-rosta-1.html#comment

skriv att du röstar på nummer 2 och glöm inte skriva ditt namn när du röstar! (anonyma röster räknas inte)

tack på förhand! ♥

2009-08-11 @ 20:11:40
Postat av: kitty

Åker du ofta till Koh lanta? :)

2009-08-11 @ 20:27:22
URL: http://thekittycats.blogg.se/
Postat av: therece

Hej!



Jag har precis fått jobb som säljare efter att ha gått arbetslös i två månader. Skulle VERKLIGEN uppskatta om du kunde ge mig lite tips på hur man blir en bra säljare!



Kram

2009-08-11 @ 20:30:21
URL: http://therece.blogg.se/
Postat av: Jessica :)

Oj shit! ;O Fuskit, så vill ju jag också göra, haha! ;D Vilken intressant blogg du har! :D Hoppas du får en bra kväll :)

Ps, tip till dig för att få många besökare. :) http://www.viraltrafik.se/?kobaken

2009-08-11 @ 20:31:19
URL: http://kobaken.blogg.se/
Postat av: Emma

Ååååh.. fyy o usch o blää! fy va äckligt!

Väldigt fina bilder förresten :) <3



SV: tack, o nej jag har ingen belysning under, man skulle nästan kunna tro det men det är lamporna i fönstren som lyser på där! ganska fint faktiskt :)

Puss puss <3

ojjust det, jag tror inte jag kan på lördag, jag ska på innebandy cup både lördag o söndag :'( tyvärr. hoppas vi kan ta det nån annan dag elr nåt :)

puss <3

2009-08-11 @ 21:46:06
URL: http://emmaakessons.blogg.se/
Postat av: Jollis

2009-08-11 @ 22:02:01
URL: http://johannagiselsson.blogg.se/
Postat av: Jollis igen..

Hoppsan, en mus i sängen hahaha fy vad jag garvar! xD

2009-08-11 @ 22:02:58
Postat av: louise

Var kommer alla dessa okända bloggläsare från? ;O Kul iaf. Jag har faktiskt bara varit på Koh Lanta en gång, men då var det i 9 månader ;P Vi ska dit igen til jul :D <3

2009-08-12 @ 10:02:09
URL: http://louise.gunnarsson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0