Veckans fråga

Hur mycket sitter du vid datorn varje dag?

mindre än 1/2 h / dag
1-2 h / dag
2-3 h / dag
mer än 3 timmar om dagen
Har inte koll

Se resultat

Mina födelsedagar genom tiderna

När jag fyllde typ 10 fick jag en röd cykel i födelsedagspresent och jag sprang ut där ute och skrek av glädje.

Följande kommer från mina gamla dagböcker:


4/6 2005 (12)
Efter skolan idag körde vi till skopunkten för att byta skorna jag fick i födelsedagspresent till en mindre storlek. Det fanns inga av den sorten kvar så vi köpte ett par ballerinaskor istället. De är vita och jättefina. ....

Blablabla. Bara en massa tråkig fakta om vad jag gjort under dagen. Jag berättar inte ens om min födelsedag.


2/6 2006 (13)
Det var friluftsdag i torsdags. Jag och Julia hade en station. Emily, Fia och Evelina hade en station.

Jag fyllde 13 år i måndags. Jag fick smycken, en Carola skiva, kläder och böcker.

På idrotten höll Fia  och Emily på med att försöka dra ner Marcus byxor, ja det var så tramsigt så
(sorry Fia, och Emily ;P). Det märktes att Marcus inte tyckte alls om det och jag tyckte riktigt synd om honom.

Sen har jag klistrat in ett kort jag gjort till mig själv, det står:
Till den bästa, snyggaste, smartaste och sötaste tjejen i världen. Grattis!

31/5 2007 (14)
Det har varit min födelsedag! I födelsedagspresent fick jag bland annat:
* Massor av godi.
* Ett strutsägg.
* Klistermärken.
* Pengar.
* En mobil.

Sen var vi i Borlänge hela helgen också... och tävlade du vet. Om du inte visste det så var jag med på:
* Flickis, flickis.
* Flickis, salto.
* Bord (överslag).
Det gick jättebra på tävlingen. Vi kom sammanlagt 23:a av 52 lag. Ganska bra faktiskt, det var ju RM.

Vet du en annan sak? Åke gjorde en annan "jättegullig" grej. Han sjöng typ på nåns låt och det var liksom en fin låt... Jag vet, det låte jättekonstigt. Har prov imorgon så Bye!

Ok, vad var det där sista? x) Åke är ett kodnamn, men jag vet faktsiskt inte vem de är jag snackar om.

30/5 2008 (15)
Tja! Nu är vi på trasibiriska tåget igen, den här gången på väg mot Ryssland. Vet du, vi kommer att ha besökt 6 huvudstäder (bankok, Peking, Ulan Batur, Moskvam Helsingfors och Stockholm) på mindre än två veckor! xD :O

Stället vi sov på förra natten var verkligen jättemysigt. Jag tror det heter Jurta och det är ett tält typ, som normadern brukar leva i. PÅ min födelsedag besökte vi en normadfamilj och red på hästar.

Igår dela jag och Emelie kupé! Jag tror att jag kommer bli galen av hennes närvaro. Det luktade illa och jag frågade: "Har du fisit Emelie?" så svarar hon: "Nej, men jag har petat mig i näsan."




30/5 2009 (16)
Jag är lite besviken på gårdagens födelsedag faktiskt. Men det kan bero på att jag hade en sån fantastisk dag dagen före (jag vann 1000 meter på en friidrottstävling).

Johanna och Simon hade tänkt komma och överraska mig men Simon var sjuk och Johanna hade för mycket att göra.

Emelie var snäll och gav mig ett par jeans från Gina. Av mamma och pappa fick jag 600 kronor men jag var skyldig dem 500 så det blev bara 100 kronor kvar. -.-. Jag fick också en "bus-väckarklocka", en bikini och mammas gamla cykel "(. Jag behöver inte äns en cykel och om de nu tvunget ska ge mig en så kan deväl ge mig en ny?! otacksamma unge.


Oscar Westman skrev grattis till mig på facebook! :D

Förresten så slog jag skolrekord igår;
Gammalt: 3.34
Jag: 3.33

Haha, wow, med 0,01 sekunder Louise! ;P

Min 17-årsdag
Gårdagens dagboksskrivande skulle ni allt gärna vilja läsa men nepp. :P Men jag kan berätta att jag vaknade till: "Vi gratulerar...", sen öppna jag paketm fick ett par blåa converse, en mobil, plus lite annat. Sen sprnag jag med mamma och pappa i arild, riktigt härligt. Klockan 3 kom släkten och då firade vi med picknik i Svanshall. Jag fick en cykel av mormor och morfar eftersom jag har slarvat bort den jag fick förra året. Det pinsamma var att jag hade sagt till mormor dagen innan att jag absolut INTE ville ha en cykel. XD På kvällen var jag på grillkväll hemma hos Albin, ännu mysigare.



Ledsen för de megalånga inlägget med mycket text men jag kännde för att skriva om mina gamla födelsedgar. ;P För er som inte pallat läsa så kan jag sammanfatta med att jag fått min 6:e cykel i år (jag har slarvat bort 2 st). ;) Pusshej <3



17 år


Vickan
: Detta är från mig! :D
Louise: Åh, vad snällt. Vad kan det vara?
Vickan: Öppna
Louise: Nä, men det är ju din fina docka, ska du verkligen ge bort den?
Vickan: Ja, den är slut.
Pappa: Den kan inte prata längre.

Haha, hon ville inte ha den längre för den funka inte längre så hon gav den till mig i födelsedagspresent. Väldigt snällt. ;) Längre utläggning av min födelsedag kommer senare. ;P

Gamla bilder från Thailand 07-08







Jag vet, vi ser gaaanska små ut. x)


höhö?

Palla att mormor, farmor och mamma bråkar om vem som är nyttigast -.-

Jag slutar nu ;P

Härlig dag. Jag fick reda på att jag fått MVG på nationella i matte B, sluta kvart över 10 och sen ikväll ska jag och Jollis typ ut och käka thaimat. :D Eller nåt, vå får se vad det blir, man vet aldrig med JL... och imorgon är det min födelsedag! :D Wohhooooooooooooooooooooooo! haha, ok, liiiite mindre entusiasm kanske x)

Juste, Grattis till Hampus! ;D

Frisörprov, killer och tyskaprov

Tjatja! Jag ar liiiite körd i huvet efter nationellt prov i tyska, läs och skriv. :D Megasmile. På det vi hade sist (skriv) sket jag totalt i det. Dåligt av mig men jag pallade verkligen inte. Jag började skriva en dålig berättelse om Sandra och hennes fantastiska dag. Jag kan inte skriva i dåtid och jag suger på tyska så det blev typ: "Sandra ligger i sängen. Sandra sätter sig upp och går till frukosten." osv. Jag avsluta hela fina berättelsen när jag inte palla längre och sklrev: "Sandra mår dåligt. Plötsligt ligger hon på gräsmattan. Allt är mörkt. Hon känner inget mer." HAHAHA!

Igår var jag modell pa Johannas slutprov i färgning och klippning, och det blev asnajs. :D Hon fick MVG. ;) Blonda och mörkbruna slingor...

Vet ni?! Jag är med i finalen i killer! :O Fast att jag bara dödat tre pers! :O I förra finalen ingick att käka ett rått ägg, så jag ska hem och öva på det sen. ;)


Bye<3


Hej, palla skriva

En av bilderna från i lördags:



Fotograf och redigerare: Emma Åkesson

Chill dag

Idag har jag haft EN lektion! ;P Sen hade jag, Emma och Malin piknick och käka plättar på en röd filt på grönt gräs. :D

Klockan ett hämta mamma och syrrorna upp mig och så åkte vi till väla. Där köpte jag min skolavslutningsklänning, urgullig! :D

 


Och så en kulig bild på mig och syrran:



Hajdå! ;)

Ps. Emma har nysss laddat upp några av bilderna hon tog på mig och syrran i lördags, så titta in där. Jag laddar upp dem här när jag fått dem av henne på USB. pusshej

Knäckebrödstårta

Ida vid lunchen bestämde vi i familjen att Vickan måste börja vänja av sig vid allt sockret hon äter. Så säger Vickan: "Får jag ingen tårta när jag ätit upp min mat?" Mamma: "Eeeh, jo, du får knäckebrödstårta!" Vickan: "JA! :D"


Nöjd

Jag känner mig ganska nöjd med dagen. :) Slutade 12 och hann med bussen, gick hem (och det gjorde inte alls ont i foten), klippte grannens gräs, cykla ner till hamnen och checka toaletterna och nu har jag gjordt klart den nya designen. :D Är det inte fint!? ;)

Fast nu när jag tittar på det med inläggen skrivna mellan molnen så ser det inte riktigt stilrent ut... Lite för stora moln kanske?

Sooooommarväder! :D

Jag har stukat foten och har nackspärr, men fatta härligt väder det är! ;O Jag är lycklig! :D (Jag har faktiskt inte fotsvamp och en äcklig stortå, om ni undrar ;P)




Fyra timmars matteprov och en massa kemi

Ja, det är den hemska sanningen. Denna veckan är ovanligt pluggig. Inte för att vi har mer än vanligt egentligen, men de proven vi har är viktiga och i sånna ämnen jag satsar på...


Jag saknar min Malin som ligger och gassar i solen just nu. -.-

Nä, nu ska jag fortsätta på kemin.   ...eller kanske på den nya designen... (a)


Tja!

Ledsen att jag inte vatt så aktiv här på sistone. Men jag pillar med min nya design ;) och idag har jag haft en massa plugg. Nationellt prov i matte och engelska tal imorgon. :S pusshej<3

Godis...

Idag har jeg inte ätit godis på ett år. Stolt.

Jag håller på med en ny design till bloggen, den blir aaassnygg. Bye
 

Liseberg

Igår drog jag och mamma ut resten av familjen på en överraskning som de har tjatat om att få reda på i en vecka nu. Syrran kom inte äns på det när vi var framme och körde förbi Liseberg med Balder på vänster sida om bilen. Sen när vi parkerade och hon så en bil som gjorde reklam för Göteborg och Liseberg så utbrister hon: " Är vi i Göteborg!? :O"














Ps. Syrrans bilder


Bilder

Tja! :D Jag sitter här och njuter av att vara ledig och bara vara hemma och ta det lugnt. Dock blir denna dagen inte riktigt så eftersom jag redan ha vatt och badat och ska kilppa grannens stora gräsmatta + städa toan i hamnen. -.- Men i alla fall. :P

Här kommer lite bilder jag tog under min filosofi-runda i söndags. :)




Pappas Mac


Kolla Vad jag har på mitt rum! ;D Tyvärr är det inte vid den jag sitter nu för efter att ha lyckats sätta på den (det tog en kvart innan jag hitta på knappen och då använde jag mig av instruktionsboken) så fatta jag inte ett skit och lyckades inte få på internet. (a)

Fattar inte varför jag sitter här igentligen. Har ett Samhällsprov imorgon som jag inte har pluggat ett skit på. -.- Jaja, we'll see.

Imorgon ska jag på födelsedagskalas hos Simon och jag har köpt världens bästa presenter. ;) Kommer bilder imorrn. :P Pusshej<3


Ego


(Det ska stå "Jack" istället för "Jag")


Bildbeskrivning och Lost



Nu har jag skrivit klar min sketna svenskauppsatts och ska snart gå och käka. :) I morse hade vi "test-nationella" i matte och jag tror jag behöver öva gaaaanska mycket inför det riktiga provet för det gick inte särskilt bra. x)

Asså jag och Eme hade värsta fighten igår om vem som borde få Kate. Vem är snyggast, Sawyer eller Jack?! ;P





Kattungar

Nu har det ploppat ut en unge till och vi är fast med två kattungar. x) Men söta är de i alla fall. Några namnförslag? ;)


Ullared

Idag var jag på Ullared med mamma och syrran, najs som alltid på Ullared. ;) Jag köpte lite allt möhligt men mest viktiga tråkiga saker som strumpor, basplagg och sånt. Däremot köpte mamma en fräck grej. EN avancerad våg som mäter inte bara vikten utan även andel fett, muskler och vatten i kroppen. Själv hade jag 17 % fett, 73 % muskler och 53% vatten. Jag vet, det är mer än 100 % och jag vet inte hur det funkar, men jag lär mig väl. :)

Nä, nu ska jag titta på några avsnitt Lost och packa upp det jag handlat. Ha en fortsatt bra fredagkväll! ;D
//Lojsan



Juste! xD Tussen har fått en kattunge också! ;O Vill du ha? :P


Bloopers

I veckan har jag:

* Skrivit att en båt hade 46 kolimeter i bromssträcka på ett fysikprov.
* Skrivit att fångarna på Alcatraz hjälpte till med att göra vapen på nationella i engelska.
...troligt liksom?!
* Slängt besticken i soptunnan och varit nära att slänga maten i besticklådan när jag skulle duka av i matan.

Dessutom har min 91-åriga granne gett mig en komplimang:
Knut: "Nä, nu ska jag ta hand om bina. Akta dig så att de inte sticker dig, de drar sig till allt som är sött."
Louise: ?
Knut: "Du får ta det hur du vill ;)"
Louise: (fattar att han just sagt att jag var söt och skrattar lite falskt)


Japp. Det var det roliga som hänt idag. :) Vickan skriker och har gjort det i snart 10 minuter. Tussen jamar och jag har ont i ryggen. Skit med. Jag tror att jag också håller på att få ont i huvudet, syrran har vatt hemma och haft ont i huvet hela dan. :S Jaja, Pusshej <3


Dans

Fatta galen jag blir varje gång jag ser någon göra något coolt som inte jag kan. Just nu sprängs mitt huvud av: "Jag SKA bli lika duktig!", "Ut och träna NUUUU!" och "Jag är avundsjuk". Vi såg precis på en dansschow i skolan och några av grupperna var så grymt duktiga. Ascoola. Jag hade ju tänkt börja dansa nästa termin och i helgen anmälde jag mig till aktiv ungdom (de som höll i showen).

Jag kan inte slappna av. Fick värsdta adrenalinkicken av att titta på showen... Lite sjukt. Jag borde bara acceptera att jag inte är grym på att dansa. ...än. ;)


Energiiiiii

Energi i kroppen, på kvällen, på morgonen , på träningen, till och med efter träningen. Det är våååååååååår! :D Energi på fysiklektionerna, energi i energy-bars, energi i människorna runt omkring mig. Såg ni solnedgången igår?



Ledsen för mina konstiga inlägg ;)


Fysikprov

Hejhejhej. Nu sitter jag och tillbringar min sovmorgon i skolan I ÖNÖDAN! Jag trodde att vi skulle ha fysikprovet nu men sen påminde Emma mig om att vi flytta det till hålan senare idag. -.-

Att se fram emot i veckan:
* ÅÄÖ - onsdag
* Ullared - fredag
* Konsert - lördag
* Flizan kommer (förhoppningsvis) till helgen.

Soooolong suckers!

Optimisten Louise

Den glada Louise är tillbaka igen! :D Och den här gången är hon gladare än någonsin!

Idag har jag jobbat i hamnen på deras sån hamn-jobbe-dag. Först måla jag bänkar och sen refsade jag jord i ösregn, och jag tyckte det var skitkul! ;O I mitten var det fika paus och då berättade de gamla sjömännen en massa gamla historier. Kind of fun! x)

Nu funderar jag på vad jag ska göra resten av kvällen. Jag hinner inte åka och titta på Eme när hon tävlar för det har redan börjat, men jag hoppas att hon går vidare till final så att jag kan komma och titta imorgon. :)


Egentligen borde jag åka till Taekwandoon för jag har inte vatt där på jättelänge men bussen går om 4 minuter så jag hinner nog iiinte cykla dit nej.

 


Skulle egentligen vilja åka till Örkelljunga igen (hade skitkul där igår) men jag kan inte ta mig hem därifrån på grund av den #?*@# busstrafiken. Och mamma och pappa har fått kör mig tillräckligt denna helgen. Fy vad jag längtar tills jag har egen bil och körkort! Då kan man verklien hitta på vad man vill! hehe.

Japp. Det blir väl fysik-pluggande istället, har ju faktiskt ett skitsvårt prov på måndag. Chingeling! :D

 


Ps. Jollis är bäst.


RSS 2.0