Louise Idésprutarn

Nu har vi Kemi och vi jobbar med vår individuella projekt som vi ska redovisa om nån vecka. Men just nu känner jag att det är betydligt viktigare att ni får reda på mina senaste, revolutionerande planer för Sveriges samhälle. Det gäller ungdomars transport till skolan...

Jag har lite olika idéer:

1. Busskurerna borde byggas om till små värmestugor där frusna studenter ska kunna gå in och värma sig. Det ska finnas rumpvärmare i varje fotölj (japp, fotöljer ska det va!) och automater med varm choklad. Dessutom ska det finnas en skärm som visar exakt var bussen man ska med är just då så att man vet hur lång tid det är kvar.

2. Den här idéen är lite mer avancerad. Den bygger på en helt ny infrastruktur där man ska kunna färdas genom glasrör, liggande kvar i sin säng. När man går upp på morgonen räcker det att gå utanför dörren och sen lägga sig i röret, som transporterar en lugnt, skönt och VARMT till skolan. "Detta kommer kanske till och med leda till att vi börjar gå i pyjamas på skoltid, tänk vad underbart!" (Citat av Emma).

Fortsättning följer...

//Häst
Ps. Kärlek borde finnas på burk/ Emma

Kommentarer
Postat av: Malin

Håller fullständigt med dig Louise! Vi blir sveriges nya riksdag också för vi genom detta... mm, rumpvärme...

2010-12-02 @ 09:54:07
URL: http://wwwmalinmansson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0